Vernisaj: Open Studio cu Oana Unciuleanu
Perioada: 5 decembrie, 18:30 deschidere – 10 decembrie, 12:00 inchidere
Locatie: Casa Arte, str. Popa Tatu, nr. 27, et. 2, ap. 7, Bucuresti

interfon 07C
In zilele urmatoare cu programare la 0727.27.29.35

Expun artistii : Oana Unciuleanu

Comunicarea in retea nu doar a influentat  modul in care noi comunicam, ci ne-a schimbat comportamentul cotidian.  Am deschis usile de la viata noastra privata, si am permis lumii sa patrunda in fiecare clipa a evolutiei noastre.

Lumea virtuala s-a amestecat cu rutina zilnica, ce ne confera o iluzie a realitatii. Nu facem un anumit gest in mod gratuit, ci pentru a il impartasi cu cei pe care i-am primit in noua familie, cea a Facebookului.

Lucrarile prezinta secvente din viata tinerilor, care au probabilitatea de a ajunge publice pe internet. Acestea ilustreaza activitati banale, uzuale, si in mare parte arata doar partea buna a indivizilor. In lumea virtuala toti sunt “cool”, au prieteni si ies in oras la petreceri, au timp liber si activitati “interesante” ce merita sa ne ocupe noua, spectatorilor o mare bucata din timp.

Culorile sunt puternice, exagerate, demonstreaza ca internetul a acaparat comportamentul nostru obisnuit, si au puterea de a ne deconecta de realitate pentru a ne introduce in ambientul infinitului.

Casa Arte
artist run space & project
tel:  072 72 72 935
[email protected]
http://artavisuala.wordpress.com