Participa la concursul de fotografie in care TU iti alegi premiul! Tema concursului lunii Septembrie este “Back To School”! Asteptam inscrierile voastre in perioada 1-30 Septembrie!

In luna Septembrie, revista on-line Clubul Foto si magazinul F64 Studio va propun un alt fel de concurs de fotografie! Este un concurs in care participantii au libertatea de a-si alege premiul, din o varietate de produse si accesorii foto-video disponibile pe site-ul sponsorului, F64 Studio !

Back to school, back to work, back to … life!

Lucrarile pot aborda genuri de fotografie diverse, cum ar fi: portretul, foto-reportajul, instantanee etc. dar trebuie sa surprinzi intr-o singura fotografie cum arata viata ta dupa vacanta: prima zi de scoala, prima zi de munca… o zi de dupa vacanta din viata ta!

Participantii sunt asteptati sa se inscrie pe pagina concursului http://www.clubulfoto.com/concurs/

Fii cat mai creativ, inventiv, joaca-te cu lumini si umbre, experimenteaza si surprinde viata asa cum este ea!

Calendarul desfasurarii concursului:
– 1 – 30 Septembrie: Inscrierea lucrarilor si votul publicului ( www.ClubulFoto.com/concurs/ )
– 1 – 15 Octombrie: Jurizarea
– 15 Octombrie: Anuntarea castigatorilor.

Premiile oferite:

Premiul Juriului: fotografia castigatoare, aleasa de catre juriu va primi premiul ales de catre concurent, la inscriere! Poate fi orice: un aparat foto, un trepied, un obiectiv, un rucsac! Tu alegi ce premiu vei castiga! De ce ar alege altcineva pentru tine?

Premiul publicului: fotografia care reuseste sa adune cele mai multe voturi va fi premiata cu un voucher de cumparaturi din magazinul F64!

Organizatori:
Revista on-line Clubul Foto si F64 Studio.

Juriul:
Juriul este format din reprezentantii revistei on-line Clubul Foto si F64 studio

Parteneri media:
Fotografa.ro, Metropotam.ro, LumeBuna.ro, Photosharp.ro, Comunitatefoto.ro, CameraObscura.ro, Modernism.ro, AlexMazilu.ro, 4Arte.ro, SoFresh.ro, LumenStudio.ro, Photolife.ro, ArtBoom.ro, TeenPress.ro, RevistaEvenimentelor.ro, eFoto.ro, Banda Foto si Kanvas.ro

Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati pagina concursului, www.ClubulFoto.com/concurs/

Despre Clubul Foto

ClubulFoto.com este o revista on-line de aparatura si tehnica fotografica. Clubul Foto isi propune sa va tina la curent cu ultimele noutati, evenimente, expozitii si echipamente din lumea foto-video. Va asteptam cu articole si recenzii despre camere foto profesionale sau pentru amatori, obiective, accesorii foto, interviuri si multe altele. www.clubulfoto.com

CUVINTE CHEIE: concurs, foto, f64, f64 studio, premii, premiu, clubul foto, concurs cu premii, concurs foto