Vedeta de televiziune Melania Medeleanu întră în campania de promovare a filmului care a cucerit o lume întreagă: lungmetrajul PINA de Wim Wenders.

Prezentatoarea emisiunii Megastory de la Realitatea TV regretă că nu știe să danseze dar crede “că tot talentul ăsta s-a dus la Pina Bausch”. Melania Medeleanu invită astfel publicul să descopere povestea celei care a revoluționat lumea dansului.

Clipul cu Melania Medeleanu poate fi vizionat aici:

Melania Medeleanu lucrează în televiziune de la 16 ani. De 8 ani este jurnalist și moderează emisiuni la Realitatea TV. În 2005 a primit un premiu APTR pentru cel mai bun jurnal de știri. Este licențiată în Psihologie și Sociologie la Universitatea București și urmează cursurile unui master în logopedie. Pe lângă activitatea jurnalistică pentru care este recunoscută, Melania Medeleanu s-a implicat și în alte proiecte, precum cele dedicate ajutorării copiilor și susținerea a diferite campanii sociale. În urmă cu câteva luni a înființat un afterschool la periferia Capitalei.

Clipul cu Melania Medeleanu a fost realizat la Galeria designerilor români, aflat la etajul 2 din Cocor Store din București.

Un omagiu adus atât dansului contemporan, cât şi personalităţii marii coregrafe, PINA a avut parte de o primire extrem de călduroasă la cea mai recentă ediţie a Festivalului de Film de la Berlin, fiind unul dintre cele mai discutate titluri din selecţia acestui an atât de public cât și de presa de specialitate.

Catalogat de prestigioasa publicaţie britanică The Guardian drept „primul film de artă în 3D”, PINA este un film inovator ce va ajunge în România pe 9 septembrie.

Trailerul oficial al filmului poate fi văzut accesând linkul:  http://www.youtube.com/watch?v=XVM0WYStZiQ

Filmul este prezentat de: Radio ZU și Cocor Store.

Susținut de: Gazeta Sporturilor, Goethe Institut, German Films, Programul MEDIA al Uniunii Europene, Centrul Național al Dansului, Cărtureşti, X-Scape Media, Pas Boutique

Recomandat: Cinemagia.

Parteneri media: Cocor Media Channel, Beau Monde, 24 FUN, Decât O Revistă, Paginademedia.ro, Filmreporter.ro, Feeder.ro, gsp.ro, Hypestreet.ro, Modernism.ro