Just Between Us/ Secrete bine ascunse se lanseaza vineri, 10 iunie, la Cinema Studio.

Secrete bine ascunse, in regia lui Rajko Grlic, Croatia, il are pe afis pe marele actor sarb, Miki Manojlovic, cunoscut publicului roman din filmele lui Emir Kusturica “Underground” si “Black Cat White Cat”.

Filmul este o comedie acida despre viata a doi frati, sotiile si amantele lor, dar si copiii acestora care nu mai stiu cine le este tatal… o comedie dulce amara despre relatii paralele, viata dubla, dragoste si fericire si despre consecintele teribile care apar atunci cand te trezesti intr-un pat care nu este al tau…

Secrete bine ascunse a obtinut Premiul pentru cel mai bun regizor si Premiul Europa Cinemas Label la Festivalul de film de la Karlovy Vary si 7 premii Grand Golden Arena la Festivalul de Film de la Pula, Croatia in 2010.

Regizorul Rajko Grlic, absolvent al celebrei scoli FAMU, spune ca a facut acest film pentru ca a admirat intotdeauna energia fantastica si fantezia pe care oamenii o investesc in a trai o viata dubla, care devine cateodata apogeul rebel si creativ al intregii lor vieti.

Filmul este distribuit in Romania de Asociatia Culturala Macondo.

Secrete bine ascunse/ Just Between Us/Neka ostane medju nama

Scenariu: Rajko Grlić, Ante Tomic

Regia: Rajko Grlić

Producator: Mainframe Production, Zagreb

Ţara: Croaţia, Serbia, Slovenia. 2010

Durata: 89 min.

Gen: Comedie.

Cu: Miki Manojlović, Bojan Navojec, Nataša Dorčić, Daria Lorenci, Ksenija Marinković

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=E6mgj4j0iK0

“Secrete bine ascunse” este o poveste contemporana imorala si indiscreta plasata in Zagreb, despre pasiuni erotice neinfranate care se infiltreaza sub imaginea stearsa si monotona a vietii burgheziei. Suntem martorii unor evenimente tinute secret, care lasa rani adanci in randul familiilor suspuse in mediul carora au loc acestea. Intalnim doi frati, nevestele si amantii lor, dar si copiii acestora, care nu stiu cine este adevaratul lor tata. Vietile duble si relatiile in paralel se contopesc intr-o poveste dulce-amara despre neobosita cautare a dragostei si fericirii, despre pasiunea care poate dura o vesnicie si consecintele teribile care apar, chiar si din intamplare, cand sfarsesti in alt pat.

Miki Manojlovic este recunoscut la nivel internaţional datorită numeroaselor roluri din filmele lui Emir Kusturica “Tata în călătorie de serviciu”, “Underground”, “Pisica albă, pisica neagră”… şi mai recent în “Largo Winch”.

official website: http://www.justbetweenusmovie.com