Noua galerie de artă AnnArt Gallery participă la Noaptea Albă a Galeriilor /NAG, eveniment cultural traditional, ajuns la a cincea editie şi recunoscut pentru promovarea artei contemporane şi a tinerilor artişti din Romania.

AnnArt Gallery invită vineri, 10 iunie pe toti iubitorii de artă in sediul său din strada Mahatma Gandhi nr.1( colt cu Soseaua Kiseleff ), sector 1, Bucureşti. Galeria va fi deschisă in noaptea de  vineri spre sambătă intre orele 19:00 – 02:00.
Inaugurată pe 16 mai, AnnArt Gallery prezintă in proiectul său artistic de debut o expoziţie de desen semnată de Sorin Ilfoveanu – un clasic al artei contemporane românești și totodată o prezenţă puternică pe scena expozițională internaţională – cu lucrări ȋn expoziţii, muzee și colecţii private importante ale lumii, de la Veneţia la Tokyo, de la București și Oslo la Paris.

Expoziţia de la AnnArt Gallery, intitulată Desene 2008 – 2011, reunește peste 100 de desene ȋn creion și ȋn creion conte și va fi deschisă publicului în perioada 17 mai – 16 august 2011. Catalogul expoziţiei, la rândul său o frumoasă carte de privit și de ȋnvăţat, parcurge cele 5 secţiuni ale expoziţiei – Banchetul, Rădești, Desene creion Conte, Piţigaia și Grădina.

AnnArt Gallery îşi propune să promoveze artiști tineri precum și nume consacrate ale artei contemporane românești, să lanseze portofolii de ţinută pe o piaţă de artă în formare. Galeria își propune totodată să recupereze breşa de comunicare dintre artişti şi public printr-un proiect integrat, de lungă durată, menit să dezvolte cote reale de licitaţie, o informare de calitate a publicului larg şi o abordare profesională a lucrării de artă şi a colecţionarului de artă.

 

AnnArt Gallery

Str. Mahatma Ghandi nr 1, sector 1, Bucuresti

(intrare din Şoseaua Kiseleff)

[email protected]

telefon: 031 437 95 33

www.annartgallery.ro