Electric Brother te invită la lansarea celui de-al doilea album solo “PE PĂMÂNT”, vineri, 10 iunie,  începând cu ora 21.oo, la Meeting Point Stage, în Curtea interioară a Muzeului de Artă din Cluj-Napoca, în cadrul AlternaTIFF.

Invitaţi speciali:  Maria Popistasu & Tăvi Scurtu

Electric Brother: Indiferent de muzică pe care o asculţi, e foarte posibil ca numele lui să fie menţionat pe unul dintre albumele tale romaneşti preferate. Discurile scoase cu Aievea, cu NSK, colaborările cu Vlaicu Golcea, cu Norzeatic & Khidja, Junkyard, The Amsterdams, Kumm sau mulţi alţii, coloana sonoră a filmelor lui Radu Muntean, sau dj set-urile absolut neaşteptate i-au adus un loc important în muzică românească.

După 8 ani, s-a hotărât.

În iunie 2011, pe 10, Electric Brother lansează al doilea album solo din cariera sa muzicală, numit “Pe pământ“.

“Pe pământ” este o călătorie sonoră pe pământ, prin care Electric Brother încearcă să lege culturi, generaţii, poveşti şi personaje, cu aceeaşi forţă cu care şi-a lărgit propriile orizonturi. Albumul are invitaţi din Timişoara, Londra, Delta Dunării, Bissau şi nu numai.

Albumul este un material conceptual născut din ritmuri africane, indiene, europene şi, mai ales,  romaneşti, care se joacă într-un sound bine aranjat pe note de downtempo şi  lo-fi aproape cinematografic.

Primul single, “Tomorrow” (o colaborare cu artistă britanică Lizzy Parks la voce), a fost lansat pe 10 mai la Radio Guerrilla, aflându-se, şi la această dată, în primele poziţii din Top Show.

Pe pământ”. Un album ce trebuie neapărat ascultat.

www.electricbrother.ro

Ascultă Tomorrow aici

Caută pe FB