In perioada 27 mai -3 iunie 2011, Andrei Pandea-Antonescu şi Paşi către Viaţă, proiect susţinut de Asociatia Beneva, aduc Corul Inocenţilor la Bucureşti.

Corul Inocenţilor este creaţia lui Andrei Pandea-Antonescu şi în cele 5000 de figurine de lut exprimă un mănunchi de sentimente, trăiri şi provocări pentru publicul contemporan într-un demers cultural care pune împreună arta plastică, altruismul şi spiritul civic.

Cei care vor să participe la acest maraton de strângere de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer de la Spitalul Marie Curie vor putea întâlni Corul Inocenţilor pe Lipscani ( 27 – 30 mai ), la Cocor ( 31 mai -1 iunie ) şi in Parcul Colţea ( 2-3 iunie) .

Despre Beneva

Asociaţia Beneva sprijină proiectul Paşi către Viaţa din 2009 totodata iniţiind si alte proiecte sociale, educaţionale, culturale dintre care Home Matasari, Bike Walk ,Fiţuica, Tribul.ro.

Paşi către Viaţă este o platformă de susţinere parţială a cheltuielilor necesare achiziţionării aparatelor de investigaţii şi tratament din secţiile de oncologie pediatrică ale Spitalului Marie Curie. Acest proiect este si un experiment de îmbinare a simţului artistic cu cel civic reusind să strângă fonduri prin organizarea de evenimente social-culturale.