Expozitie de pictura „Punct.Linie.Pata.Punct”, semnata de artistul Cristi Ferkel. Evenimentul a avut loc in data de 18 Mai 2011 , ora 17 , la Ceainaria Librariei Carturesti, Timisoara.

Cristi Ferkel - Portret Astral

Cristi Ferkel - Portret astral

Cristi Ferkel - Entitate

Cristi Ferkel - Auto-Astral

Cristi Ferkel - Androgin

Cristi Ferkel - Trecatorul

Cristi Ferkel - Sfintele Capite

Cristi Ferkel - Punte 2

Cristi Ferkel - Punte

Cristi Ferkel - Plan Astral

„La baza demersului artistic al acestei serii de lucrari  se afla  punctul – ca element plastic dar si ca si concept- desemnand realizarea ideii de lume astrala. Plecand de la considerentul  ca „punctul” este primordial, am reusit in idee, sa-l trec usor de partea cealalta a realitatii, in partea spirituala, respectiv in planurile astrale.Intuiesc aceasta lume printr-o aglomerare a elementul plastic – punctul-  care reprezinta energia „locului”. In acest „loc” exista mai multe tipuri de energii – pozitive sau negative – care au la baza tot acelasi punct, care se transforma.

In unele dintre  lucrarile pe care le prezint, am incercat sa intuiesc  planurile astrale, iar in celelalte lucrari planurile astrale exista ca si fond  sau sunt puse in contrast cu planul fizic. De asemenea am abordat expresia figurii umane, printr-o serie de portrete, care reprezinta diferitele grade de entitati ce populeaza lumea astrala.” – Cristi Ferkel

Expozitia se poate vizita in perioada 18 Mai – 15 Iunie 2011.

http://cristiferkelart.blogspot.com/