5 decembrie, ora 19.00, Sala Ronda

Ultima premiera a candidatului la presedintie

Invitat special: Claude Karnoouh

<Rep: Care ar fi, dupa parerea dumneavoastra, atuurile Romaniei si de unde ar trebui sa vina salvarea ei?

Claude Karnoouh: Nu exista nici o salvare, nici un adapost nicaieri… Romania va ramane o tara subdezvoltata, fara putere externa, buna pentru manopera sa de calitate si extrem de ieftina…. Asta a vrut Vestul. Bineinteles, veti avea cativa papagali care se pretind intelectuali care canta in slujba capitalismului si a liberalismului de balta la comanda stapanilor lor… E adevarat ca intelighentia romana are de demult un sens al slugarniciei exceptional de bine dezvoltat, in afara de scoala de la Cluj si prietenii sai, cu multe nuante teoretico-practice in jurul revistei „Idea“… >(dintr-un interviu aparut in Cotidianul, 22.12.2009)

Actualizare la spatiile de luciditate – oamenii din jurul revistelor Cultura si CriticAtac (Claude Karnoouh)

http://ro.wikipedia.org/wiki/Claude_Karnoouh
http://postspectacle.blogspot.com/

Intrare libera

Parteneri media: 24 Fun, Liternet, Veioza Arte, Port.ro, Suplimentul de Cultura, Onlinegallery.ro, Thechronicle.ro, Bucuresti.tonight.eu, Metropotam.ro, WebPr.ro, Modernism.ro, HipMag.ro, ARTBoom.ro, ArtClue, Neaparat.ro, Infodance.ro, Youmago.ro

Două spectacole cu siguranţă altfel!

Centrul Naţional al Dansului Bucureşti (CNDB) prezintă pe 8 decembrie, de la ora 19.00, în Sala Rondă, două spectacole cu siguranţă altfel !

Activitate Extraterestră
Concept şi interpretare: Alexandra Pirici
Costum, set design: Andrei Dinu
Co – producţie CNDB şi AFCN

Cei gri au contactat pentru prima oară un guvern de pe Pământ în 1933, în Germania. Totuşi au fost refuzaţi de către guvernul german pentru că acesta era deja implicat în acţiuni cu Inteligenţa Giza, un grup singuratic de extratereştri umani care aveau sediul în Egipt. Majoritatea erau din constelaţia Pleiadelor. Erau pe cont propriu şi îşi vedeau de treabă. Ashtar, Commigal şi chiar Iehova au făcut parte din grup pentru un timp. Au coborît aici şi s-au jucat de-a Dumnezeu cu noi.

pauză

Premiera spectacolului creat şi interpretat de Paul Dunca

I.C. [progressive work] *

O producţie „feldefel” production

Cu sprijinul CNDB, GabrielaTudorFoundation şi Movement Research

* solo în limba engleză

alege DOAR ce-ţi vine mai bine:

Identity Card

Immaculate Chastity

Immature Condition

Immortality Collapse

Incubus Cryptmaw

Indifference Curve

Infected Cake

Inferior Colliculus

Infinite Challenge

Innocent Constellation

Integrated Circuit

InterContinental

Invested Corazón

şi nu uita NICIODATA cum se poartă!

Preţul biletelor pentru ambele spectacole este de 15 lei/10 lei redus

Rezervări se poat face la adresa [email protected]

Parteneri media: 24 Fun, Liternet, Veioza Arte, Port.ro, Suplimentul de Cultura, Onlinegallery.ro, Thechronicle.ro, Bucuresti.tonight.eu, Metropotam.ro, WebPr.ro, Modernism.ro, HipMag.ro, ARTBoom.ro, ArtClue, Neaparat.ro, Infodance.ro, Youmago.ro

Vineri, 10 decembrie, ora 20.00, Sala Ronda
SAMBATA SONORA – SOLO x 3

Aici radio Sambata Sonora!

Pe 10 decembrie, solo-uri de la Paal Nilssen-Love (din nou!), Ingebrigt H. Flaten & Mats Gustafsson, insa pentru ascultatorii fideli, avem oferta pe 9 decembrie la The Thing, la Club Control. Pentru ca e free (jazz).

Depunem intampinare pentru ca Sambata Sonora are deja tinitus* timpuriu. Poate ati auzit deja cauza: partenerii nostri de free, JADD, posteaza semnalmentele The Thing ca pe tezele din aprili…e, asa ca… sa va vorbim direct de consecinte. Pe 10 decembrie mutam sambata vineri, spargem atomii, psihedelizam pentru ca incepem sa credem in spirit, revenim in timp la ciocanul lui Thor si dodecafonisti ca Webern. In free orice merge. Si nimic nu merge mai bine ca solo-ul.

Cine a fost la „Sambata Sonora, 1 an pe orbita”, aniversarea seriei, stie!

Stay tuned!

*DEX: tinitus s. n. sau acufene s.f.pl. sunt zgomote sau vajaituri in urechi, subiective sau obiective, de origine foarte variata.

Bilete:
La Control Club, The Thing – 25 lei
La Sambata Sonora – 5 lei cu biletul de la Control Club sau 15 lei fara.

Parteneri: JADD, Control Club

Sponsori: Ambasada Suediei, Hotel Novotel, Roy & Damboviceanu CORCOVA, Keean Media

Parteneri media: 24 Fun, Liternet.ro, Port.ro, Veioza Arte, theChronicle.ro, onlineGallery.ro, tonight.ro, metropotam.ro, webPR.ro, Hipmag, Modernism.ro, Feeder.ro, Suplimentul de Cultura, ARTBOOM.ro, ArtClue.net, neaparat.ro, infodance,youmago.ro, stiupecineva.ro, freshgoodminimal.ro

Sambata Sonora multumeste grupului REPLACE.

http://sambatasonora.blogspot.com/
http://jadd.ro/