Se spune ca lucrurile pe care le regretam cel mai des sunt cele pe care nu le-am facut, de aceea, Business Organization for Students te provoaca sa faci primul pas pentru a aprofunda cunostinte legate de antreprenoriatul din pasiune si cel online.

Proiectul 1stEp este la prima editie si  vine in sprijinul studentilor pasionati de afaceri, dar carora le lipseste motivarea si curajul de  a-si pune in aplicare ideile.

Prima zi a evenimentului, 8 mai 2012, se va desfasura sub forma unui panel discussion. Timp de 5 ore, intre 12.00 – 17.00, la Hotel Trianon, 8 speakeri cu experinta in domeniul antreprenoriatului actual, vor fi dispusi sa raspunda curiozitatilor tale si sa vina cu sfaturi legate de primii pasi in business.

Ne vor fi alaturi  Sebastien Froux (evadeazacunoi.ro),Vladimir Oane (vladimiroane.com), George Buhnici (iLike IT), George Lemnaru (erepublik.com), Catalina Rusu (tangomeet.rom), Vlad Atanasiu (vladatanasiu.ro) care, cu siguranta, vor oferi sfaturi valoroase din experienta lor profesionala.

 

A doua zi, 10 mai, incepand cu ora 12.00, invatam impreuna, la Biblioteca Metropolitana Bucuresti, care sunt pasii realizarii unui plan de afaceri si prin ce mijloace il putem pune in practica pentru a avea business-urile la care visam, in cadrul unui workshop antrenant.

Cei interesati, trebuie sa completeze aplicatiile disponibile pe site-ul evenimentului pana la data de 6 mai, ora 12 PM.

Si pentru ca echipa 1stEP incurajeaza primii pasi, cele mai interesante interventii vor fi rasplatite cu premii oferite de editurile All si Publica si cu training-uri pe Project Management, sustinute de  Ionut Boldizsar, Managing Partner NewTech Consulting.

Pentru mai multe informatii despre 1stEP puteti accesa site-ul: http://1step.bosromania.ro/

sau ne puteti vizita pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/1firststep

Nu ezita! Indrazneste sa faci primul pas!