Praga. In zilele noastre. Aerul din oras este irespirabil, trotuarele sunt blocate de masini, pietonii sunt furiosi ca trebuie sa se strecoare printre masini, biciclistii nu-si gasesc locul, iar soferii sunt nervosi ca nu au unde parca. Suna cunoscut, nu?

Auto*mat / Martin Marecek / 2009 / 90 min / subtitrari in romana si engleza /// 6 decembrie / 20h00 / Centrul Ceh / intrarea libera
trailer aici
Documentarul va fi proiectat in prezenta unuia dintre membrii organizatiei ”Auto*mat”.

Te-ai saturat sa traiesti intr-un oras supraaglomerat de masini care te polueaza in fiecare zi? Vino luni la Centrul Ceh, fara masina, ca sa te bucuri de un Pilsner Urquell rece si sa vezi un documentar cehesc despre mijloace eco de a calatori, care a primit anul acesta in cadrul Festivalului International de Filme Documentare de la Jihlava, ”Premiul publicului pentru cel mai bun documentar din ultimii 10 ani”.

In cadrul Documentary Mondays luna decembrie este dedicata castigatorilor de la Jihlava. Pe 13 si pe 20 decembrie urmeaza alte doua documentare premiate la Festivalul International de Filme Documentare de la Jihlava.

Centrul Ceh este pe Facebook si pe Youtube

Pentru mai multe detalii, intrati pe www.czech-it.ro