Concept store-ul online TuxedoConfessions.com se muta pentru 2 zile din spatiul virtual in unul real sub forma unui Pop-up store. Pe 4 si 5 decembrie in clubul Embryo (Ion Otetelesanu 3A) sunt expuse accesorii, bijuterii si haine, intr-un mix echitabil de 8:8 designeri din strainatate si din Romania.

Publicul are ocazia sa transforme un ‘Like’ online intr-o experienta de shopping reala. Piese ale designerilor straini, care in mod normal sunt livrate doar la cerere, sunt aduse in Romania pentru a fi vazute si probate. Gandul din spatele acestui Pop-up store este acela de a imprieteni shopping-ul online cu publicul roman consumator de design contemporan.

Designerii straini reprezentati in Romania exclusiv de TuxedoConfessions.com sunt: Camilla Wellton, Linda Vasel, Tahir Sultan, Parkwolf Jewelen, I-BAG, Mitemite, Poketo si Starstyling. Din Romania, sunt expuse creatii semnate de: Izabella Petrut, Raluca Buzura, George Neagu, Fe[Male], Sergiu Chihaia, LANA, Renata Rakossy si Ramona Rusu.

Special pentru cele 2 zile, TuxedoConfessions.com face reduceri de pret de pana la 50%.

Evenimentul gazduieste, de asemenea, si instalatia ‘Personal light’ a designerului Alina Ene. Sunt expuse rochii cu imprimeuri 3D Light – rezultatul imbinarii dintre efectul tridimensional (3D) cu efectele produse prin imprimarea digitala a fotografiilor de light painting realizate de Dan-Andrei Paraschiv.

Persoana de contact: Adriana Ancuţa / 0745 094 144 / [email protected]