Stagiul de practica (internship) la British Council iti ofera posibilitatea de a castiga experienta si de a intelege strategia si domeniile noastre de activitate. Participantii la acest program se vor specializa in domeniul educatiei si al trainingului, al predarii limbii engleze, in comunicare si marketing, stiinta, guvernare si societate civila, arte, cunostinte si informare precum si relatii cu publicul. De asemenea, participantii vor acumula experienta practica referitoare la aspectele diferite ale managementului de proiect intr-un mediu de lucru international.

Internship la Departamentul Proiecte

British Council Romania organizeaza, la sediul sau din Bucuresti, un program de internship, cu o durata de patru luni, in cadrul Departamentului Proiecte – guvernare, arte, limba engleza si educatie, pentru trei studenti sau absolventi de studii superioare.

Aplicatiile pot fi trimise prin e-mail, la adresa [email protected], pana la data de 1 decembrie 2010, inclusiv.
Numai candidatii selectati pe baza aplicatiilor trimise vor fi contactati pentru interviu, pana la data de 2 decembrie 2010.

Interviurile pentru departamentele Arta si Guvernare vor avea loc in zilele de 3 si 6 decembrie.

Candidatii admisi vor fi anuntati pe data de 7 decembrie.

Interviurile pentru departamentul Limba engleza si Educatie vor avea loc pe 8 decembrie, iar rezultatele finale vor fi anuntate in ziua de 10 decembrie.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati documentele de mai jos:

Internship Arta
Internship Guvernare
Internship Limba engleza si Educatie

Descarca formularul de aplicatie.