Eugene Al Pann lanseaza  prima editie de serigrafie pop  dedicata lui Constantin Brancusi, Maria Tanase si Avram Iancu  Sambata 26 Noembrie 2011 in cadrul evenimentului “Dressing Room Party – The Uncenventinal Edition”.
Serigrafiile, primele de acest gen realizate de un artist in Romania, sunt o editie limitata de zece exemplare inregistrate si administrate de catre Galeria Artxpert. Printate pe hartie 180 gr canson folosind cerneluri acrilice, fiecare imagine are interventia autorului devenind astfel, unicat.
Numerotate de la 1/10 plus  un exemplar de autor, aceste serigrafii sunt dedicate unor figuri marcante ale Romaniei in spiritul artei pop americane a anilor ,70-’80.
Lucrarile sunt un comentariu acid la adresa rasturnarii de valori din Romania ultimilor 20 de ani, unde tot ce este importat, de la brand la imagine nu face altceva decat sa erodeze orice forma de patriotism si sens al valorilor autohtone.

“In realitate fiecare natiune are obsesia frumusetii. Germanii au avut-o pe Marlene Dietirch, francezii pe Brigitte Bardot, egiptenii pe Cleopatra, italienii pe Sofia Loren si lista poate continua. Americanii au reusit sa fascineze lumea exportand “ etalonul” frumusetii, Marilynn Monroe.
Noi romanii, faimosi pentru frumusetea feminina, o avem pe talentata, Maria Tanase, Edith Piaf a Balcanilor. Cu ce e mai frumoasa, mai talentata si mai expresiva Marilynn decat Maria Tanase? Va ofer posibilitatea sa reflectati asupra acestei intrebari in editia limitata a serigrafiei Marilynn vs. Maria.”
Dressing Room Shopping Party- Uncaonventional Eddition / Str. Popa Nan 82, S2 Bucuresti, 26 Noembrie 2011 / ora 12-22