In fiecare sambata, Aristocratii fac show in clubul Prometheus, de la ora 21.00

Rezervarile sunt obligatorii si se fac la 0761.767.098.

Stim ca in fiecare sambata exista mai multe spectacole de stand-up comedy in Bucuresti, cum iti poti da si tu seama daca te afli in target-ul nostru de clienti? Cum decizi ce spectacol de stand-up comedy sa alegi? E simplu chiar daca nu ai mai fost niciodata la Aristocratii la show.
• Daca in trecut ai fost la un alt stand-up comedy care nu ti-a lasat o impresiebuna, in cazul asta poate te potrivesti mai bine cu stilul nostru de umor si ar trebui sa ne incerci.
• Daca ai fost la un alt stand-up comedy si ti s-a parut extraordinar, poate esti un coneseur de stand-up si in cazul asta ar trebui sa ne vezi si pe noi.
• Daca toate stand-up-urile la care mergi ti se par extraordinare, atunci esti un coneseur si inseamna ca deja ai fost la noi la show dar te mai asteptam pentru ca suntem o trupa numeroasa si avem multe glume de mestecat.
• Daca toate stand-up-urile la care ai fost pana acum ti s-au parut mediocre, nu te-au impresionat cu nimic si nu iti spune nimic acest gen de umor si de spectacol, ar trebuisa ne incerci darsa nu excluzi nici varianta ca s-ar putea sa fii tu un trist. Din partea noastra esti binevenit sa incerci spectacole cate vrei. Daca opinia ta persista, iti recomand o cariera in politica, la tv sau in dezapeziri.