Vineri, 19 noiembrie este ziua metroului bucurestean.

Bucuresteni, haideti sa o sarbatorim asa cum stim noi mai bine, o excursie/expozitie foto cu fotografiile de gat prin metrou.

Vom avea ocazia sa facem o excursie prin metrou, vom putea face fotografii si in acelasi timp vom arata bucurestenilor Bucurestiul asa cum il vedem noi.

Este un bun prilej de a ne proba aparatele foto la lumina slaba, de a documenta viata metroului bucurestean si mai ales, de a arata bucurestenilor Bucurestiul vazut de noi.

Vernisajul expozitiei Bucurestiul in alb si negru a fost inedit prin modalitatea de expunere a fotografiilor la metrou si a deschis drumul altor expozitii de acest gen.

Haideti sa ne vedem la statia de metrou Unirii 1, vineri 19 noiembrie, ora 18.00, fiecare aducand o fotografie format 30×40. Veti primi un suport rigid de carton si snur ca sa o agatati de gat in timpul excursiei.

Expozitia va fi cu fotografii din Bucuresti, alb negru sau color, facute oricand.
Cei care au fost in excursiile de la metrou sunt rugati sa aduca o fotografie facuta in acele excursii.

Va rog sa trimiteti fotografia si pentru postat pe www.orasul.ro in format jpg, latura mare 800 pixeli. (numele fisierului de forma: nume fotograf – nume fotografie)

Fotografiile le puteti tipari 30×40 (30×45) la orice minilab (exemplu: la metrou Piata Victoriei, pe cheiul Dambovitei la Lucky print sau la magazinul Titan)

Cei care vor sa participe cu fotografii ii rog sa se inscrie la Elena Pelmus ([email protected]).

Haideti sa ne bucuram de ziua metroului!

Andrei Birsan
Presedinte Asociatia Bucurestiul meu drag
www.orasul.ro
0743.076.255