PAVILION UNICREDIT Internship este un program full-time ce dureaza maximum 12 saptamini (cu posibilitatea de prelungire) si nu include remuneratie (exceptand plata transportului). Lucrul in cadrul centrului de arta si cultura contemporana PAVILION UNICREDIT, precum si oportunitatea de a face parte din echipa ce editeaza revista PAVILION si organizeaza BUCHAREST BIENNALE va ofera posibilitatea de a examina rolul, functia si activitatea unei palete largi de profesionisti din domeniul cultural, precum si rolul si functia unei institutii.
Experienta si cunostintele acumulate pot constitui un bagaj informational ce poate ajuta in constructia unei viitoare cariere.

Un intern trebuie sa fie muncitor, meticulos, cu initiativa si interesat de cultura contemporana. Suntem o institutie mica, non-profit, ceea ce inseamna ca toata lumea este implicata in intreaga activate a centrului. Un intern trebuie sa asiste in sarcinile administrative, cruciale pentru functionarea organizatiei, cum ar fi ambalarea si trimiterea corespondentei, descarcarea cutiilor si rezolvarea diverselor treburi. Toti membrii echipei sunt implicati in mod egal in aceste activitati, pe care nu le consideram mai putin importante decat cercetarea sau editarea. Incurajam in mod deosebit cererile din partea celor interesati de a afla mai  multe despre management cultural si practici curatoriale.

Alte atributii pot include o combinatie dintre urmatoarele:
Cercetare (pentru idei de articole, expozitii sau proiecte)
Administrative (ajutor in strangerea de fonduri, instalare etc.)
Distributie (ajutor in plasarea revistei in mai multe locatii si cresterea numarului de abonati)
Marketing (ajutor in realizarea comunicatelor de presa, in organizarea evenimentelor etc.)

Data de incepere
10 septembrie 2010

Durata
12 saptamani
1 post disponibil

Program
Part time (Marti – Duminica, 6 ore de lucru)

Eligibilitate
Studenti sau absolventi de invatamint superior cu foarte bune cunostinte de limba engleza, abilitati de lucru pe computer si dorinta de a lucra in management cultural/curatoriat.
Centrul incurajeaza aplicatiile din toate domeniile academice.
Cunoasterea limbii romane si engleze este o conditie obligatorie.

Selectie
Va rugam sa trimiteti un cv si un eseu de o pagina care sa motiveze alegerea dvs. de a lucra cu noi si ce urmariti prin aceasta experienta. Datorita numarului mare de cereri cu care ne confruntam in general, ne rezervam dreptul de a raspunde doar celor selectati. Utilizarea jargonului corporatist (cuvinte precum “eficienta”, “productivitate”, “produs”, etc.) este descurajat.
Emaill: [email protected]

Termen limita de aplicare
5 septembrie 2010


PAVILION UNICREDIT center for contemporary art & culture
Sos. Nicolae Titulescu 1 (Piata Victoriei) Bucharest  011131 Romania T: + 4 031 103 4131 E: [email protected] www.pavilionunicredit.ro
— PAVILION UNICREDIT este un centru pentru arta si cultura contemporana, un spatiu independent work-in-progress, spatiu de productie si cercetare a vizualului, a discursivului si a performativului. Este un spatiu al gandirii critice  care promoveaza o întelegere implicata socio-politic a artei si a institutiilor culturale.
PAVILION UNICREDIT is a center for contemporary art & culture, a work-in-progress independent space, a space for the production and research in the fields of audiovisual, discursive and performative. It is a space of the critical thinking, and it promotes an artistic perspective implying the social and political involvement of the art and of the cultural institutions.

This is a project by PAVILION – journal for politics and culture.
www.pavilionmagazine.org

— PAVILION, BUCHAREST BIENNALE and PAVILION UNICREDIT are projects devised and founded by Razvan Ion and Eugen Radescu


Supported by: UniCredit Tiriac Bank
Strategic partner: Pilsner Urquell

Media partners: Radio Romania Cultural, 22, Alternativ.ro, Feeder.ro, 24Fun, Modernism.ro
Production partner: UpDate Advertising
Printing partner: First Advertising Agency
Audio-visual partner: Sony