Tabăra de artă și creație literară, Recreativ,ediţia a ll-a, va avea loc in perioada 1-7 august 2010, la Centrul de conferinţe şi tabere Al 7-lea izvor, din localitatea Şiştarovăţ (jud. Arad).

Tema taberei

Cine sunt eu? Sunt un mister, o idee care a prins viaţă. Sunt pictor, sculptor, grafician sau scriitor. Sunt copil, prieten şi frate. Sunt zâmbet şi suferinţă. Sunt aşteptările mele şi cele pe care le au alţii de la mine. Sunt concomitent mesagerul şi mesajul. Sunt mult mai mult decât imaginea ce se reflectă din oglindă sau în ochelarii de soare prin care mă priveşti. Sunt mai mult decât amprenta pe care o lasă degetul meu arătător. Sunt nimic şi sunt totul!

Cine sunt eu? Aceasta este tema propusă pentru ediţia din 2010 a taberei de artă, Recreativ. Dorim să îţi oferim mijloacele artistice, un cadru plăcut şi compania altor artişti, alături de care să îţi descoperi într-un mod creativ identitatea, motivaţiile tale ca artist, ca fiinţă umană cât şi ocazia de a cunoaşte şi învăţa de la oameni pasionaţi şi cu experienţă în domeniul artistic.

Tema va fi abordată din cel puţin două perspective, prin discuţii, jocuri şi exerciţii de creaţie artistică:

Cine sunt eu ca artist- stilul propriu, branding-ul unui artist, art marketing şi promovare, şanse de afirmare;

Cine sunt eu ca individ- identitate, încredere şi stimă de sine, raportarea la imaginea de sine, la principii şi la cei din jur.

Dacă arta face parte din esenţa ta, vino să descoperi cine eşti tu – artistul!

Te poti înscrie la atelierele de design, foto, creație literară, sculptură, pictură și grafică.

De asemenea, în timpul acordat seminariilor, vom aborda multe alte subiecte interesante prezentate de vorbitori pe măsură.

Îţi garantăm o săptămână deosebită pentru că în acest an ne-am propus să revoluţionăm, să reinventăm noţiunea de tabără! Vrem să fim creativi şi originali atât la atelierele de creaţie dar şi în organizarea activităţilor taberei!

Invitat special în această editie este pictorul şi designerul, Todd Damotte! (www.damotte.com)

Te invităm alături de noi, în perioada 1-7 august 2010, să iei parte la Fenomenul Recreativ!

Costul taberei este de 360 RON, sumă destinată acoperirii cheltuielilor de cazare şi masă (300 RON) şi a unei părţi din materialele necesare desfăşurării activităţilor propuse (60 RON). Avem un număr de 50 de locuri disponibile. Înscriere până la data de 10 iulie, 2010.

Pentru alte detalii accesati site-ul http://www.tabara-recreativ.ro/.