11 – 13 iunie 2010

The Ark – Bursa Marfurilor, Bucureşti

Salonul de fotografie Bucuresti isi deschide portile pe 11 iunie la The Ark-Bursa Marfurilor, Calea Rahovei colt cu Uranus, intrand, din prima sa zi, in circuitul de vizitare a Noptii albe a Galeriilor. Salonul se desfasoara pe perioada a trei zile – 11-13 iunie.

Loc de intalnire a marilor marci, a fotografilor si a amatorilor de fotografie, Salonul este un prilej de informare, echipare, schimb de idei. Amatorii si profesionistii pot testa si cumpara la salon ultimile noutati din domeniu: la standurile care poarta insemnele celor mai importante nume de pe piata, cum ar fi F64, Dynaphos, Foto Hobby, Imatech, Photosetup, Square Media, Viste Fotografia pot fi gasite marile marci ale lumii imaginii: Nikon, Canon, Epson, HP, Manfrotto, Kata, Hiti, etc. Nu vor lipsi solutiile de printare si inramare, ilustrate de ArtPoster si Kodex sau publicatiile din domeniu, cum ar fi Igloo sau albumele expuse de Carturesti.

Salonul de Fotografie propune, timp de trei zile (11-13 iunie) un program de intalniri, cursuri, expozitii, demonstratii:

  • Foto4ALL este o expozitie cu vanzare organizata in interesul fotografilor, a carei tinta este aceea de incuraja atat talentele emergente cat si artistii recunoscuti sa expuna si sa isi vanda lucrarile. 20 de fotografi vor expune 60 de lucrari la Foto4ALL in perioada 11-16 iunie. Vernisajul expozitiei va avea loc vineri, 11 iunie, orele 19.00.
  • Salonul de Fotografie organizeaza in parteneriat cu Imatech 3 cursuri de fotografie pe perioada Salonului: High End Photography – Estetica si Tehnologie – 11 iunie, Oglinda – 12 iunie, Imponderabil – 13 iunie.
  • In parteneriat cu Asociatia Nevazatorilor din Romania, Salonul de Fotografie prezinta printul in relief, o tehnologie pentru persoanele cu deficiente vizuale. O serie de lucrari selectate din expozitia Foto4ALL vor fi prezentate publicului interesat sub forma printului in relief. Lucrarile vor fi folosite ulterior de catre Asociatie in scopuri didactice.
  • Fototrend – este genericul sub care studioul foto amenajat de Dynaphos in cadrul Salonului organizeaza, pe perioada celor trei zile, sedinte foto atat pentru publicul amator, cat si pentru vedetele care vor fi prezente la salon. Urmariti programul Fototrend de la Salonul de Fotografie pentru a putea asista sau poza la sesiunile de aici!

Timp de 3 zile, Salonul de Fotografie propune un spatiu complex dedicat fotografiei, un spatiu unde publicul se poate informa, dar si echipa.

De retinut:

Conferinta de presa: vineri, 11 iunie, orele 12.30, The ARK-Bursa Marfurilor, Calea Rahovei 196A, vis-a-vis de Piata de Flori Cosbuc.

Deschiderea oficiala a Salonului de Fotografie si vernisajul Expozitiei Foto4ALL: vineri, 11 iunie, orele 19.00, The ARK-Bursa Marfurilor, Calea Rahovei 196A, vis-a-vis de Piata de Flori Cosbuc. Evenimentul va fi urmat de o degustare de vin frantuzesc din regiunea Languedoc-Roussillon oferita de Vinares Distribution Romania.

Program de vizitare a Salonului si Expozitiei:

Vineri, 11 iunie: 12.00 – 04.00 (Noaptea Alba a Galeriilor)

Sambata, 12 iunie: 11.00 – 20.00

Duminica, 13 iunie: 11.00 – 18.00

Contact presa:

Serban Mestecaneanu

0722 585 993

[email protected]

www.salonfoto.ro