Seminarul este prezentat de Imatech si se va desfasura cu ocazia Salonului de Fotografie editia 2010 (www.salonfoto.ro) care se desfasoara in perioada 11-13 iunie 2010 la the Ark – Bursa Marfurilor, Calea Rahovei 196A, Bucuresti.
Seminarul High End Photography – Estetica si Tehnologie – valorifica, din punctul de vedere al desfasuratorului paideic, intr-o maniera concentrata, dar de larga viziune, acoperitoare pentru cele mai semnificative detalii ale spetelor prezentate, ideea fundamentala a interdependentei dintre performanta tehnologica si calitatea mesajului artistic.

Intr-o asemenea dihotomizare a perspectivei asupra scarii de valori a fotografiei in contemporaneitate, dimensionarea conceptelor estetice in raport cu posibilitatile angajamentului tehnologic apare ca un fapt salutar, a carui utilitate se reifica dintr-o necesitate fireasca a obtinerii sau, dupa caz, a mentinerii performantei, spre care, in mod natural, tinde orice fotograf, fie aflat la inceput de cariera, fie supus, ca profesionist, constrangerilor documentarii continue.

Seminarul High End Photography – Estetica si Tehnologie, va fi sustinut de catre Mihai Musceleanu, in domeniul tehnologiei fotografice de ultima ora si de catre Ciprian Dad, in zona de interes a expresiei estetice.

Salonul de fotografie Bucuresti 2010
The Ark – Bursa Marfurilor
Bucuresti
Calea Rahovei nr. 196A,
Vineri 11 iunie 2010
Orele 16-20:00
Accesul se va face pe baza de invitatie.
Seminar sponsorizat de www.ofertefoto.ro si www.photorental.ro

Participarea la acest seminar se face pe baza de invitatie. Daca sunteti interesat sa participati va rugam sa trimiteti pe unul din cele doua canale de mai jos un email cu un scurt text despre ce inseamna estetica in fotografie pentru dumneavoastra. Cele mai bune texte vor fi premiate cu o invitatie gratuita la acest eveniment.
Inscrieri si detalii la Lucica Dumitru,
tel: 0212120849, 021 2101396,
email: [email protected]
www.ofertefoto.ro
www.photorental.ro

sau pe site-ul Salonului de Fotografie www.salonfoto.ro