n216620592693_5208TV PERFORMANCE, cu Ion Dumitrescu, Florin Flueras si Iuliana Stoianescu
Instalati-va in fata televizoarelor pentru a urmari simptomele sfarsitului lumii in locul predilect al apocalipselor contemporane, televiziunea si mai precis OTV.

21 decembrie 2009, 3 ani inainte de capotarea sistemelor de gandire, sistemelor economice, ordinii sociale si paradigmei culturale asa cum le intelegem noi acum.

Vom folosi puterea de persuasine a televiziunii pentru a provoca o schimbare in constiinta poporului aflat in stare de catatonie in fata imaginilor. O mutare in perceptie asa cum nu s-a mai vazut in dansul contemporan sau in teatrul conventional.

O manifestare in cadrul proiectului “Postspectacol” :
http://postspectacle.blogspot.com/

2012 – ultima apocalipsa – performance TV in direct la OTV cu si de florin flueras, ion dumitrescu si iuliana stoianescu maine 21.12.2009 ora 20:00 (e posibil sa intram mai tarziu, dan diaconescu ne-a spus ca undeva intre 20.00 si 21.00)

simti ca timpul se accelereaza, ca tot ce ai invatat si tot ce sti devine tot mai rapid inadecvat, ca tot ce acu un an inca era valabil acum nu mai e – valorile, credintele, reperele, modalitatile de gandire si de actiune nu mai functioneaza, lucrurile se schimba cu o viteza din ce in ce mai mare.. unde duc toate astea, spre ce ne indreptam?
constientul si inconstientul colectiv al planetei are un raspuns – 2012… indiferent daca apocalipsa va veni sau nu, fenomenul 2012 exista.. nu-ti fie frica!! deschide televizorul daca nu vrei sa ramai pe dinafara..
ne vom folosi de puterea televiziunii pentru a forta o schimbare de constiinta, viitorul incepe acum.