mitica-flyer-fata-webun weekend in Centrul Vechi

10 personaje, o harta, o poveste si-un traseu in cautarea lui Mitica

Vino in Centrul Vechi in weekend sa-l descoperi pe Mitica, printr-un proiect de arta publica ce te invita la joc!

Un “treasure hunt” cultural care te introduce intr-o lume imaginaro-istorica a Bucurestilor ultimelor secole, cu 10 protagonisti care te asteapta sa-i descoperi. Mitica, bucuresteanul prin excelenta, este unul dintre cele 10 personaje-papusi (obiecte sculpturale de mari dimensiuni create in vara de artisti, copii, studenti si liceeni) care ilustreaza epoci diferite şi locuri încărcate de istorie din zona veche a capitalei, acum obiective culturale şi turistice.

Jocul proiectului te invita sa raspunzi la intrebarea “Cine e Mitica?”. Jocul te ajuta cu o harta (pe care o gasesti la Hanul lui Manuc), o poveste (impartita in 10 acte si care asteapta sa-i dai un final), 10 personaje si 10 indicii (care te trimit de la un personaj la altul). La capatul traseului te asteapta Mitica.

Tot ce ai de facut este sa vii la Hanul lui Manuc in perioada 18-20 septembrie (intre orele 11-19), sa-ti iei harta-flyer, sa urmaresti indiciile, sa respecti regulile jocului si sa fii inventiv.

Mitica te-asteapta la capatul traseului si vrea sa te premieze!

Te grabesti? Vrei sa descoperi mai repede secretele celor 10 personaje? Ia-ti harta de pe www.ilovebucharest.org si incepe jocul!

Cine e Mitica? este un proiect de arta publica propus de I love Bucharest si dedicat sărbătoririi a 550 de ani de atestare documentară a Bucureştilor. Este organizat de Asociatia din Pod si Fundatia MORA, cu sprijinul Avrig 35, Auto Total si Blizzard Design, in cadrul Zilelor Bucurestiului, eveniment organizat de Primaria Municipiului Bucuresti si ArCuB. Cine e Mitica? are ca parteneri Muzeul Municipiului Bucuresti, Muzeul National de Istorie a Romaniei, Manastirea Stavropoleos, Biblioteca Nationala a Romaniei, Caru’ cu Bere, CEC Bank, TimeOut Bucuresti, Business Magazin, Ziarul Financiar, Gandul, ProTV Magazin, Ce se intampla, Doctore si ProFM Dance.

Vrei sa stii mai multe? Intra pe www.ilovebucharest.org

— 
I LOVE BUCHAREST
program de arta publica si comunitara
sustinut de Asociatia din Pod si Fundatia MORA
021 316 55 41
0726 172 276
[email protected]  
www.ilovebucharest.blogspot.com  
www.ilovebucharest.org