Institutul Italian de Cultură are plăcerea de a vă informa că din 18 până în 28 februarie 2013 la Muzeul Ţăranului Român Sala Foaier (Monetăriei 3) este deschisă expoziţia de fotografie MĂŞTI la VENEŢIA.
Expoziţia, care prezintă circa şaizeci de fotografii, are scopul de a ne da o idee cât se poate de bogată şi de vivace despre lumea fascinantă a Carnavalului de la Veneţia, unde fantezia, culorile, bucuria şi plăcerea vieţii sunt trăite la maxim.
Joi 21 februarie 2013 la ora 19.00
Institutul Italian de Cultură vă invită la o mare PETRECERE DE CARNAVAL
Ideea acestei petreceri este de a reproduce atmosfera de veselie trăită în această perioadă în multe pieţe din Italia. Vom putea să observăm cu admiraţie imagini artistice care ne vor conduce în pieţele sau pe aleile veneţiene, dar şi să ascultăm muzică de Vivaldi, Albinoni, Benedetto Marcello şi alţi compozitori veneţieni, să admirăm spectacolul oferit de artişti de stradă şi de acrobaţi şi, în fine, să degustăm dulciuri tipice pentru carnaval din diferite regiuni italiene.

Vă invităm pe toţi să veniţi la petrecere în costume sau cu măşti şi să vă aduceţi contribuţia de bună dispoziţie, veselie şi fantezie!

Intrarea este gratuită şi deschisă tuturor celor care au chef de distracţie.