FIRST DRAFT
WORKSHOP DE ARTA FOTOGRAFICA
7 iulie – 3 august 2008
Workshop organizat de DRAFT ONE si sustinut de Michele Bressan & Bogdan Girbovan, cu participarea lui Nicu Ilfoveanu si a Ralucai Nestor.

Este un workshop ce se va desfasura pe durata a doua luni: prima luna vizeaza zona creativitatii si studiul, iar cea de’a doua, selectia lucrarilor, lucrul individual si amenajarea expozitiei.
Structura workshopului cuprinde intalniri in care se vor discuta istoria fotografiei, curente fotografice si artisti. Se va prezenta si va fi pusa la dispozitie o vasta gama de materiale: de la albume, aparatura fotografica, aparatura de studio pana la vizionarea unor documentare. Un numar de ore va fi acordat studierii prelucrarii imaginii, artei digitale si acordarii unor teme ce vor fi ulterior prezentate.
FIRST DRAFT ofera un mediu “deschis” in care toata atentia nu este indreptata catre megapixeli si tehnica, incurajeaza creativitatea, oferind participantilor posibilitatea de a se intalni si discuta cu invitatii ca “intre prieteni”. La sfarsitul workshopului se va organiza o expozitie la Galeria 26/OTA si se va crea o galerie on-line cu lucrarile participantilor.FIRST DRAFT se desfasoara in spatiul Galeriei 26/OTA (str. Dr. Staicovici 26).

www.draftone.ro