GALERIA NOUA
Curator Aurora Kiraly
Str. Academiei 15
010012 Bucuresti 1
[email protected]
www.galerianoua.ro

Campania “VOTEAZA URMATOAREA CULOARE” s-a deschis.

Campania “voteaza urmatoarea culoare” la Galeria Noua realizata de echipa add s-a deschis oficial. Logo-ul cu caracter interactiv al galeriei este gata sa primeasca o noua culoare.

Pe site-ul www.galerianoua.ro toti cei care vor sa-si exprime parerea cu privire la evolutia logo-ului galeriei pot sa voteze culoarea preferata. Culoarea care va acumula cele mai multe voturi din partea publicului se va alatura celor trei deja prezente in logo si va fi simbolul celui de-al patrulea an de existenta al galeriei.

In urma voturilor se va desemna si un castigator al campaniei “voteaza urmatoarea culoare”.

Dintre toti cei care vor vota, se va trage la sorti castigatorul premiului special oferit de Wasteels Romania, where is yoshimi si IDEA arta+societate. Premiul consta intr-o excursie la Bienala de Arta de la Istambul 2005 (bilet de tren tur-retur Bucuresti-Istambul si un permis de intrare la bienala – perioada de desfasurare a bienalei este 16 Septembrie-30 Octombrie 2005) si un abonament pe un an de zile la revista Idea.

Parteneri media: Bumerang si Bizcity

Campania este valabila pana la data de 17 iulie 2005. Castigatorul va fi anuntat pe site-ul Galeria Noua in doua saptamani de la incheierea campaniei.

*Destinat exclusiv rezidentilor in Romania.


*** >viennAfair 2005<

De curand Galeria Noua a participat, la invitatia organizatorilor si cu sprijinul Erste Bank, la targul international de arta contemporana „viennAfair”, aflat la prima sa editie. „viennAfair”, are ca focus tarile din centrul si estul Europei si a prezentat 92 de galerii din peste 19 de tari atragand un numar impresionant de vizitatori: aproximativ 10600 de persoane – colectionari, artisti, curatori, directori de muzee sau iubitori de arta.

Galeria Noua a reusit sa atraga atentia specialistilor in arta contemporana prezentand lucrari a trei artisti importanti care reprezinta generatii diferite in arta contemporana romaneasca: Ion Grigorescu, cu o serie de lucrari din anii ’80 care dezvaluie preocuparile sale artistice, religioase, precum si de problematica existentiala; Iosik Kiraly, cu proiectul Reconstructii (www.iokira.com) care investigheaza prin intermediul fotografiei problematica timpului si a memoriei, modul in care uitam si ne
aducem aminte; si Alexandra Croitoru cu seria ROM_ care pune in discutie, intr-un ton ironic, subiectul identitatii nationale.

Galeria Noua este un spatiu de arta contemporana sub patronajul Primariei Municipiului Bucuresti sprijinit de Programul Cultural Elvetian in Romania.

Galeria Noua este situata pe Str. Academiei 15, in zona Universitatii vis-a-vis de Universitatea de Arhitectura. Deschisa de miercuri pana duminica, intre orele 11:00 – 19:00. Intrarea este libera.

Sponsor: Connex
Parteneri media: IDEA arta+societate, Biz, Business Review, Ziarul
Financiar, Delta RFI
Marketing Communication: add
Partener: RDS

Pentru informatii, fotografii, achizitii contact: Erika Olea 0723 172850 /
[email protected]