Va invitam sa intrati in universul complex al artistului Daniel Craciun: pictor, grafician, decorator, restaurator, curator.

Cu mostenire genetica insemnata – tatal, artistul plastic Eugen Craciun si mama, artista Michaela Nica Craciun –  Daniel Craciun duce mai departe stafeta creatiei cu onor si isi propune sa contureze in expozitia “Un parcurs vizual divers” calea sa catre culmile lumii artistice.

Puteti simti din plin vibratia artei lui Daniel Craciun in ziua de 28 mai, orele 19.00, la Galeria Soleil de pe strada dr.Nanu Muscel nr.13 din Cotroceni, Bucuresti.

Adrian Pandelescu si Corina Raicu, patroni ai galeriei Soleil

“Un parcurs vizual divers” este conceptul unei expoziții Daniel Craciun in Galeria Soleil din Cotroceni, in care artistul arata ce a produs in diverse tehnici și pe diverse motive plastice incepand de la finalul anilor 1990 si culminand cu anul 2023.

Este o selecție de lucrari mai degraba “sentimentala” a artistului decat “calitativa”, veti putea vedea artefacte in care realizarea estetica difera dar care exprima sentimentul interior dintr-un anumit moment sau altul al pictorului Craciun.

De aceea e bine de vazut si eventual de retinut pur si simplu asa cum este expus si sustinut estetic aici.

La o ,,buna vedere,, aici și o viitoare revedere cu iubitorii artei va dorim…    

Daniel Craciun