INSIDE OUT

MIHAELA CONSTANTIN

8 – 22 NOIEMBRIE 2023

CURATOR: DIANA ROMAN

Vernisaj: 8 noiembrie, ora 18:00

CURTEA SPACE GALLERY (Intrarea Iulia Hașdeu, nr. 3, Sector 1, București)

          Vă invităm la vernisajul expoziției “Inside Out” a artistei Mihaela Constantin, care va avea loc pe 8 noiembrie la Curtea Space Gallery, Intrarea Iulia Hașdeu, nr. 3, Sector 1, București, începând cu ora 18:00. Expoziția este curatoriată de Diana Roman și va fi deschisă publicului până pe 22 noiembrie, cu programare prealabilă.

Mihaela Constantin, artistă vizuală din București, explorează teme precum feminitatea, anxietatea și sănătatea mentală într-o serie de lucrări create în timpul pandemiei. Expoziția sa prezintă peisaje abstracte sub forma unor triptice, sub titlul sugestiv “Inside Out”. Acest titlu sugerează starea de beatitudine pe care o poți experimenta atunci când contempli frumusețea naturii, în special peisajele montane.

Artista aduce aceste peisaje exterioare în lumea noastră interioară. În timpul carantinei, accesul la spațiile exterioare a fost limitat, astfel că artista a creat aceste imagini panoramice compuse din trei părți, pentru a le putea admira în intimitatea propriei locuințe. Această expoziție reprezintă o incursiune în lumea sa artistică, în care emoțiile și peisajele se îmbină într-o explorare a sufletului uman în vremuri de schimbare și introspecție.