55 shades of colors

By DANI MARIE

Marți, 10 octombrie 2023, ora 19:00, Galeria Rotenberg-Uzunov vă invită la Deschiderea Expoziției “55 shades of colors ”, semnată DANI MARIE. 

Povestea titlului “55 shades of colors” a început de la aniversarea de 55 de ani a lui Eduard Uzunov, grație întâlnirii cu artista DANI MARIE, acesta fiind extrem de încântat să o descopere prin prisma iminentului eveniment, afirmând ca “Este directă, sinceră, foarte simplă, desenează absolut senzațional, în linii splendide si culori speciale. A fost aleasă din câteva sute de artiști pentru acest eveniment.”

Dani Marie s-a născut pe 4 septembrie 1982, este o artistă vizuală autodidactă și multidisciplinară, apreciată pentru operele sale pline de viață, vibrant colorate. Inspirată de mișcarea Pop Art, Dani își aduce în creații simplitatea, energia, îndrăzneala și dragostea pentru culori vii.

Lucrările artistice ale lui Dani Marie se concentrează pe captarea frumuseții și liniștii peisajelor naturale, în special a mării, dar și a piscinelor sau a grădinilor pline de culoare. Prin picturile ei, dă viață acestor subiecte, realizând o fuziune armonioasă între natură și experiența umană. De asemenea, artista dorește să exploreze dinamica erotică umană, lăsând loc imaginației privitorilor, prin atmosfera senzuală și seducătoare creată în lucrările sale.

În plus față de pictură, Dani Marie și-a explorat creativitatea încă din tinerețe, prin cântat, desenat, compus poezii și melodii. Aceasta a avut o prezență activă pe scena muzicală, cântând solo sau alături de trupe și cor. De asemenea, a colaborat cu artiști precum Directia 5, Dj Raoul, Paul Soll și alții, poeziile fiindu-i publicate de editura Art Creativ, iar cântecele fiind apreciate la radio și online.

Aproximativ 20 de lucrări splendide, efervescente, expresive, umane, care îți conferă o vibrație jucăușă, liniară și foarte simplă, toate definesc expoziția “ 55 shades of colors”, purtand amprenta artistei.

Expoziţia este organizată de Galeria Rotenberg-Uzunov, una dintre cele mai importante galerii de artă contemporană din Bucureşti, putând fi vizitată de luni-vineri, în intervalul orar 14:30 -19:30, și sâmbăta-duminică, între 14:30 și 19:00, pe str. Constantin Esarcu 1, București.