Joi 7 septembrie, la ora 18,30 va avea loc deschiderea expoziției ’’Corpuri radiacvantice’’ a studioului LUN.

”Corpuri radiacvantice” marchează o nouă direcție artistică a studioului LUN reprezentat de Manuela Marchiș Blînda si Cezar Blînda. Incepând cu anul 2020 cei doi, Manuela, absolventă a facultății de Arte Plastice, secția Sculptură si Cezar, licențiat in psihologie dar cu experienta in craft, și-au unit viziunile in ceea ce era sa devină LUN, studio de design neo-organic contemporan din lemn. Conceptul LUN explora o modalitate concretă de ancorare a armoniei dintre habitatul uman și natură, recurgând la o sinestezie de elemente care definesc prin obiect functional, un traseu neo-oragnic. Lun s-a inspirat din estetica minimalistă si echilibrul natural, aducând in caminele noastre un amestec perfect dintre tradiție si modernitate.
Artiștii invită la o călătorie cosmică fantastica in care organismele ‘radiacvantice’ găsesc sens in navigarea prin galaxii si sisteme solare. Gândite ca ființe care lumineză, aceste opere ne amintesc că în adâncurile spațiului se pot ascunde secrete și minuni, atunci cand mintea si sufletul se unesc sa creeze.

Expoziția rămâne pe simeze până în data de 20 septembrie 2023, iar spațiul expozițional este situat pe Strada Lucian Blaga Nr. 8, Timişoara.