Orașul recreat de artiști brașoveni într-un nou eveniment al proiectului „Re:Imagine Brașov”

Sumar: Muzeul de Artă Brașov va invită la un nou eveniment a proiectului „Re:Imagine Brașov” în care artiști brașoveni reimaginează orașul prin noi lucrări de artă realizate în spațiul muzeului.

Titlu:  „Re:Imagine Brașov”, ediția II

Locul desfășurării: Muzeul de Artă Brașov, B-dul Eroilor 21

Eveniment: Vinerii, 31 martie 2023, orele 17.00-20.00

După primul eveniment al proiectului „Re:Imagine Brașov” organizat în luna februarie, Muzeul de Artă Brașov în colaborare cu Depoul de Artă Urbană invită publicul la o nouă seară de creație live și recital muzical. Evenimentul va avea loc vineri, 31 martie 2023, începând cu ora 17.00, la sediul muzeului din B-dul Eroilor nr. 21.

Artiștii brașoveni Bianca Anton, Bianca Bideac, Silviu Blidaru, Raluca Cozma și Carmen Fella Țanu vor realiza noi lucrări de artă inspirate din fotografiile prezentate în cadrul expoziției temporare „Brașov. Atmosferă, arhitectură și spațiu urban”. În cadrul acestui eveniment va fi prezent și Teofil Mihăilescu, arhitect și autorul expoziției, care de această dată va îndeplini rolul de artist și va crea la rândul său o lucrare prin care își reimaginează orașul natal.

Vizitatorii vor avea acces la desfășurarea actului de creație al artiștilor invitați și vor avea ocazia să interacționeze cu ei. Artiștii brașoveni vor aduce în contemporaneitate patrimoniul arhitectural al orașului și vor realiza noi lucrări inspirate din clădirile emblematice care le-au atras atenția în expoziția dedicată Brașovului. Artele vizuale se vor îmbina cu sunetul de violoncel printr-un recital susținut de talentatul muzician Radu Croitoru.

Proiectul „Re:Imagine Brașov” urmărește facilitarea interacțiunii dintre artiștii contemporani și patrimoniul orașului Brașov. În urma evenimentelor de creație live, Muzeul de Artă Brașov va organiza o expoziție cu toate lucrările realizate în muzeu de artiștii brașoveni contemporani în toamna acestui an.

Accesul la eveniment va fi gratuit. Vă așteptăm cu drag!

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/1915768768764715/

Urmăriți activitatea Muzeului de Artă Brașov și pe platformele social media!

Facebook: https://www.facebook.com/MuzeulDeArtaBrasov

Instagram: https://www.instagram.com/muzeuldearta.brasov/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/muzeul-de-arta-brasov/