În cadrul evenimentului de deschidere Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii, Modernism Punct Ro a realizat o miniserie dedicată, însumând interviuri video cu experți.

/// Alexandra-Maria Rigler este directoare a Centrului de Proiecte Timișoara. Coordonează și supervizează activitățile instituției pentru buna aplicare a regulamentelor de acordare a finanțărilor nerambursabile și a activităților complementare lor. Complementar formării de bază în domeniul arhitecturii și urbanismului, Alexandra are o expertiză extinsă în management și producție culturală, precum și în accesarea de finanțări nerambursabile. A inițiat, coordonat și colaborat în numeroase proiecte din sectorul cultural și creativ.

Oana Nasui este facilitator cultural și analist cultural. Cu experiență profesională în domeniile expertizei culturale: consultanță, management, evaluare, comunicare, formare profesională, Oana Nasui activează ca fondator și dezvoltator de proiecte și programe culturale și creative: dezvoltator cultural la PostModernism Museum, managing partner la Nasui collection , fondator și trainer pe domenii precum management cultural, comunicare și dezvoltarea audiențelor la platforma Formare Culturală, project manager la cea mai mare platformă de promovare a culturii vizuale contemporane românești Modernism.ro, evaluator de proiecte culturale și editoriale și consultant în planificare culturală – programe, strategii, politici.