Spațiul Expozițional de Artă Contemporană MAGMA are plăcerea de a vă invita la prezentarea proiectului docu.RETUȘ 2022 Intervenții urbane
care va avea loc în compania lui József Bartha și Kata Ungvári-Zrínyi curatorii proiectului, precum și a artistul participant Szilárd Miklós, pe data de 21 octombrie 2022, orele 19:00.

Artiști participanți: József Bartha, Sándor Bartha, Anetta Mona Chisa, Szabolcs KissPál, Lorand Maxim, Szilárd Miklós, Monotremu, Lia Perjovschi, Károly Tóth

Materialele de documentație a intervențiilor urbane realizate cu prilejul acestui proiect pot fi vizitate până în 02 decembrie a.c., în fiecare zi cu excepția zilei de luni și zilelor de sărbătoare, între orele 11-19, la adresa P-ța Libertății Nr. 2, Sfântu Gheorghe, jud. Covasna, România.

Mai multe detalii: www.magma.ro


Proiect co-finanțat de AFCN și de Primăria Municipiului Târgu Mureș. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția co-finanțatorilor și nu sunt responsabili de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.