Asociația Slow Sync PH vă invită mâine, 11 octombrie, ora 19:00 la Galeria Posibilă pentru cel de al doilea DIALOG parte din proiectul #INTERVAL. Invitații acestei ediții: artista Aurora Király și galeristul Matei Câlția vor discuta despre ”Mediile foto-video în contextul galeriilor de arta din România. Practici și Tendințe.”

Discuția va urmări o prezentare a scenei artistice și a galeriilor de artă de la începutul anilor 2000, cu direcțiile, limitările și oportunitățile perioadei, focusându-se pe artiștii și proiectele care utilizau mediile foto-video. Se vor urmări apoi modul în care s-a dezvoltat respectiva scenă, schimbările apărute în timp, până la momentul prezent și soluții actuale care par că funcționează pentru tânăra generație.

Cei doi invitați, actori complecși ai scenei bucureștene, naționale dar și internaționale își vor prezenta contribuțiile și perspectivele proprii care însumează punctul de vedere al artistului, al galeristului, al curatorului, al mediatorului și al managerului cultural.

„INTERVAL” este un proiect al asociației SLOW-SYNC PH și reprezintă un program focusat pe practici artistice fotografice și time-based media în România, cu activități concentrate în jurul spațiului CAV Multimedia de pe strada Biserica Enei. Demersul urmărește realizarea de expoziții, ateliere și generarea de discuții asupra parcursului și curentelor de gândire specifice reprezentanților locali ai acestor forme artă.

Proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Proiectul ”INTERVAL” este un proiect co-finanțat de AFCN și nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.