The Wild Beauty Of Colours
2-30 iunie
ARCUB, Sala Lipscani

Expoziția “The Wild Beauty of Colours” este o „călătorie cromatică” în spațiul meditativ, în universul culorilor create de artista Luminița Gliga. Expoziția reunește o selecție de peste 20 de lucrări de pictură și poate fi vizitată în perioada 2-30 iunie la ARCUB – Hanul Gabroveni, în intervalul orar 11:00-19:00 în zilele de duminică, marți, miercuri, joi, vineri și sâmbătă.

„Dacă între artist și operă pot fi uneori perfecte corespondențe, atunci Luminița Gliga este o pildă vie a unei asemenea realități. Armonioasă în acordurile cromatice ale compozițiilor sale în acrylic pe pânză și cu un duct al desenului plin de eleganță, dar armonioasă și elegantă chiar în făptura ei morală, încă tânăra artistă – scriam cu ani în urmă –  „își trăiește cu jubilație cufundarea în natură și cultură” (Acad. Răzvan Theodorescu)

Expoziția  „The wild beauty of colours” poate fi vizitată în perioada 2-30 iunie la ARCUB – Hanul Gabroveni, în intervalul orar 11:00-19:00Biletele pot fi achiziţionate online de pe arcub.ro şi bilet.ro sau de la casa de bilete ARCUB (Str. Lipscani, nr.84-90). Preț: 15 lei (Categoria I) și 10 lei (Categoria II). În ziua de luni a fiecarei săptămâni și pe 12 iunie, expoziția este închisă.