“JUST MIRELA” expozitie de artă vizuală, pictură, video-mapping

Artista vizuală Mirela Trăistaru, un nume consacrat pe plan internațional dar și în România prezintă, o nouă expoziție de artă vizuală, pictură, video-mapping, la aniversarea vârstei de 50 de ani și a 47 de ani de creație precum mărturisește autoarea.
Gazda evenimentului de deschidere este Muzeul Țăranului Roman, Galeria Irina Nicolau, unde expoziției este deschisă în perioada: 1- 28 mai 2022.
Vernisajul a avut loc pe 3 mai 2022, ora 18.30 la care au participat doar prieteni apropiați, mult peste o sută. Toți au vrut să-i fie alături Mirelei, cu recunoștință și admirație, martori la evenimentul ce marcheaza 50 de ani de existență, dar și de creație.

Cei prezenți au admirat proiecția retrospectivă, video-mapping, un film de Cristi Farcaș, au ascultat discursurile și apoi s-au delectat cu dulciuri băuturi pe alese și mâncăruri din belșug, ca o adevărată zi de naștere, cu totul specială.

Sărbătorita, Mirela Trăistaru le-a mulțumit tuturor celor prezenți

Multumesc Domnului Ministru Lucian Romascanu, Domnului Radu Boroianu, Domnului Director al MTR, Virgil Ştefan Niţulescu, Domnului Pavel Susara, Domnului Matei Ioan Miko, pentru cuvantul de deschidere al ezpozitiei “Just Mirela”, lui Cristi Farcas pentru film, Mariela Vanu pentru scenariu, Gabi Balasa, Jezbel, pentru cantec si reusita evenimentului, Cristina Istrate, verisoara mea draga, pentru dragostea si prajiturile personalizate si minunate, Domnului Kurt Neuschitzer, Castelul Cantacuzino pentru cele 17 videoproiectoare, din nou Miko Matei pentru ca mi-ai zugravit sala, mi-ai dat covor rosu, mi-ai asigurat sonorizarea, schelele, muzica si atmosfera, Iota Trantu, Cramele Trantu pentru vin, Valentina Vesler pentru apa, si vin de Samburesti, Cornelia Anghel,- Domeniul Coroanei Segarcea, Banca Transilvania pentru catalog, Dragos Balan pentru cartile postale cu QR care permit la simpla scanare vizionarea unui film de arta de-al meu, Andreea Paunescu pentru tot, Ninette Ionescu pentru machiaj, Miral Solcanu- fetita mea buna, Sabina Nicu- mama si tata, Cami- iubita mea sora, Anca Boeriu pentru tot suportul tau si catalog, Alex Simion Boeriu pentru tot vizualul, tuturor, ca ati fost alaturi de mine! Va iubesc pe toti!

Expozitia poate fi vizitata pana pe 28 mai, inclusiv de Noaptea Muzeelor pe 14 mai! Va astept cu drag!


Credit foto: Liviu Voicu – seria completă poate fi văzută aici:

https://www.facebook.com/photo?fbid=10224204907448722&set=a.10224183914643915

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10224214484608145&set=pcb.10224214509568769