NEO FAIR. Ediția a III-a

Design ECO de primăvară

09-10 aprilie 2022

Creat de Galeria Galateca 
 
În aprilie ne vedem pe 9 și pe 10 la a treia ediție a salonului NEO FAIR, dedicat exclusiv artei sustenabile și designului eco. Bijuterie contemporană, design vestimentar și de obiect, ateliere și lansări, două zile efervescente în care vorbim doar despre creatori locali și design pe criterii sustenabile.

După primele două ediții:  “eco & craft” și “wood”, NEO FAIR a devenit deja o tradiție, o platformă de lansare a noutăților și de interacțiune într-o comunitate unică.


NEO Fair nu este doar un eveniment cu vânzare, ci un spațiu creativ în care, dacă nu ești familiarizat cu principiile creativității sustenabile și ale economiei circulare poți afla multe detalii la ateliere sau pur și simplu stând de vorbă cu cei peste 15 designeri și artiști prezenți. Katerini, Wood premium gifts, Wooba, Una-i-luna, Laura Târțău, Oana Jugănaru, VAZE, Sabinne, Antante, Ematelier, Rox Shop, Porphyras, Natsuko, Carol Beer sunt o parte dintre cei pe care eşti invitat să îi decoperi. Sâmbătă, 9 aprilie, începând cu ora 18.00 găzduim un eveniment special, lansarea noii colecții Provocative, kimonouri realizate de Raluca Constantin.

NEO FAIR își propune să aducă pe piața de profil din Ro, o interacțiune specială între creator și cumpărător, expunând, într-un spațiu minimalist, nu doar produse, ci povestea din spatele lor. Susținem creatorii locali, designul sustenabil, conceptul de 0 pierderi fiind deviza acestui proiect pe care ne dorim să îl creștem de la ediție la ediție. Primele editii au prezentat peste 30 de artiști și branduri, povești fascinante despre crearea lor și dar și mii de interacțiuni cu publicul.
Am văzut exemple interesante de recycling sau upcycling, am creat împreună accesorii din plastic reciclat, am participat la ateliere de prelucrare a lemnului recuperat sau de reutilizare a resturilor de materiale.

NEO Fair este coordonat și găzduit de Galeria de artă și design Galateca, un spațiu efervescent, aflat în inima Bucureștiului, cu o vastă experiență în organizarea târgurilor și evenimentelor dedicate artei și designului din RO și nu numai.

Programul este: sâmbătă 9 aprilie 11:00-19:00, duminică 10 aprilie 11:00 – 19:00. Intrare liberă

Detalii pe pagina de facebook neo fair și instagram neofair_galateca, dar și pe www.galateca.ro/ www.neogalateca.ro /

Organizat de Galateca și Neogalateca

Plăcut de radio Guerilla

Parteneri media: Glamour, modernism.ro, Biz, Agenția C’Arte, dreamingof.net, Cover stories, Kreatoria, Propagarta

Susținut de AQUA Carpatica

Galeria de artă contemporană și design Galateca/ Str. C.A. Rosetti nr. 2-4, sector1, București