Dac-ar avea gură – musicalul despre adolescenți de la unteatru, București, ajunge la Cluj-Napoca

15 noiembrie, ora 19

La Reactor de creație și experiment

Spectacolul Dac-ar avea gură, coproducție Proiect 2 și unteatru București, se va juca în data de 15 noiembrie, ora 19, în Cluj-Napoca, la Reactor de creație și experiment.

Dac-ar avea gură e un musical cu accente horror despre elevii unui liceu cu renume, care trebuie să se descurce concomitent cu menținerea unui loc la înălțime pe scara socială a clasei, cât și cu faptul că liceul e o entitate antică și malefică ce se hrănește cu fricile lor, pe care le materializează sub forme monstruoase.

Un spectacol despre anxietăți, nesiguranțe și structurile sociale care beneficiază din menținerea lor, despre maturizare și descoperirea sinelui, despre compasiune față de ceilalți și față de noi înșine.

Evenimentul face parte din proiectul „Varietăți performative”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Dac-ar avea gură

un musical de Alexa Băcanu (text) și Renata Burcă (muzică)

regia: Dragos Alexandru Musoiu

cu: Maria Alexievici, Iolanda Covaci, Radu Dogaru, Ionuț Grama, Adonis Tanța

coordonare muzicală: Adonis Tanța

decor: Oana Micu

producție muzicală: Tiki Horea

light&sound: Dragoș Mărgineanu

afiș: Alex Ponoran

Mai multe detalii pe www.reactor-cluj.com și pe paginile de Facebook ale Reactor de creație și experiment, Proiect 2 și unteatru.