Bine ancorat în fenomenul dansului contemporan european, Centrul de Cultură „George Apostu” Bacău anunță prezentarea a două spectacole coordonate de conf. univ. dr. Lorette Enache, sub egida Universității Naționale de Arte „George Enescu” din Iași, Facultatea de Teatru.

Astfel, în data de 30 septembrie 2021, ora 19.00, la Teatrul Municipal „Bacovia”, va avea loc spectacolul „SPAȚIU-SUFLET-SECUNDĂ”, semnat de coregrafii Alice Veliche și Alexandru Radu și spectacolul „SKALSKI”, un one-man-show în regia și coregrafia lui Gabriel Scalschi. Protagoniștii proiectelor sunt masteranzi în anul I la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași.

Evenimentele sunt organizate de Universitatea Națională de Arte „George Enescu” în parteneriat cu Teatrul Municipal Bacovia și Centrul de Cultură „George Apostu”.

Accesul publicului în sala de spectacole va fi permis pe baza prezentării dovezii vaccinării, testării sau trecerii prin boală, care se realizează doar prin intermediul certificatului digital al UE privind COVID, disponibil la adresa https://certificat-covid.gov.ro/.

Pentru anul 2021, programul cultural al Centrului de Cultură „George Apostu” se desfășoară sub genericul „IDENTITATE ȘI DIVERSITATE – FERESTRE DESCHISE”.