Atelierele și galeriile își deschid porțile în data de 17 septembrie, între orele 18:00 – 22:00, la Combinatul Fondului Plastic, noua destinație culturală a Bucureștiului. Evenimentul de tip Open Doors propune o explorare a spațiilor artistice din incinta Combinatului, promovând și susținând totodată comunitatea creatoare coexistentă. Prin intermediul acestei inițiative, publicul este invitat să exploreze, să descopere și să se familiarizeze cu artiștii, cu atelierele acestora, dar și cu galeriile și expozițiile existente.

Este momentul în care vizitatorul pătrunde și devine pentru o scurtă perioadă parte a unui spațiu artistic, experimentând emoția întâlnirii cu arta.

Ateliere deschise:

Marian și Victoria Zidaru
Mircea Roman și Florentina Voichi
Cătălin Bădărău și Bianca Mann
Marcel și Elena Scutaru
Patricia Teodorescu
Lucian Țăran
Vlad Basarab
Emil Mica
Rotariu Gruia
Vintilă și Viorela Mihaescu
Corina Sârbu Lungu
Csaba Barabas

Galeriile deschise:

Galeria Nicodim
Sector 1 Gallery / Galeria Sector 1
IOMO Gallery
ArtSafe
Galeria SENAT
Spațiul The Institute
UNAgaleria

7PM – STUDIO TALK cu Cornel Moraru și Cătălin Bădărau – în cadrul programului cultural ,,Land of Plenty”, un dialog despre practica artistică în atelierul de sculptură.

Intrarea este gratuită.

combinat.ro este platforma comunității culturale și creative din Băiculești 29 și una dintre principalele destinații culturale bucureștene. Proiect prezentat de UniCredit Bank și susținut de Art Property Development și Art Property City.

Siguranța publicului este o prioritate pentru noi, așadar vom ține cont de toate reglementările ce vor fi în vigoare la momentul desfășurării evenimentului.