Empathy needs only colors e o expoziție de grup caritabilă. Comunitatea artiștilor din graffiti și street art susține o cauză umanitară printr-o strângere de fonduri.

În urma unui accident, graffer-ul ENOC a fost diagnosticat cu politraumatism, în prezent fiind paralizat parțial. Deoarece există șanse de recuperare dacă urmează un tratament în primul an după accident, este nevoie să strângem suma necesară până la finalul lunii Iulie 2021. În România nu poate beneficia de aceste proceduri, motiv pentru care ENOC poate opta pentru tratament în Elveția (cost 30 000 euro) sau în Thailanda (62 000 dolari). ENOC a fost acceptat la un spital din Thailanda pentru transplantul de celule stem, după ce a avut déjà numeroase intervenții chirurgicale.

31 de artiști vor expune spre vânzare în trei spații: Galeria Neagră, Muzeul Țăranului Român și ETAJ artist-run space. În cadrul deschiderii expoziției la Galeria Neagră, ENOC va picta live.

Artiștii care expun sunt:
Cage
Biex
Homeboy
Erps
Pisica pătrată
Ortaku
Lost.optics
IRLO
Privește cerul
Robert OBERT
Zgondy
Mose
Aeul
Oksen
Roper
Ohboy
Tpst
Hopa
Whyx
Lucian Sandu-Milea
Andrei Grigorescu
Schoppel Cut
Chimie Mișu Foarfecă
Thoth Julay
KSELEQOQYNQYSHY
PSETT
Dru
Pulsar
Popescu
Harcea Pacea
Coon One

Suma obținută în urma vânzării tablourilor va fi donată integral beneficiarului. De asemenea, orice ajutor financiar este binevenit, putând fi direcționat beneficiarului, cu mențiunea Pentru ENOC, astfel:

Cont RON
RO33RNCB0318000512200001

Cont EUR
RO41INGB0000999907524075
Bancă beneficiar: ING Bank București Centrală
Cod SWIFT: INGBROBU

REVOLUT
ID: cameliao83f

Sau
https://www.gofundme.com/f/help-david-to-walk-again

Galeria Neagră se află pe Calea Griviței nr. 15, sector 1,  București 010732, în cadrul FOOD HOOD