ECO Primavera. Ediția a VIII-a

Salon de artă și design

18 februarie – 14 martie 2021

Galeria de artă contemporană și design Galateca

powered by NeoGalateca

“The earth is a fine place and worth fighting for.” – Ernest Hemingway  

In 2021, Salonul de artă și design Primavera, ajuns la a opta ediție, propune din 18 februarie o selecție de obiecte de artă, design, bijuterie de autor și accesorii vestimentare, toate sub semnul reciclării, protejării mediului înconjurător și sustenabilității – o selecție eco. Creații îndrăznețe, linii foarte cool, culori pline de energie, materiale reciclate, organice, peste 15 artiști și designeri atenți la felul  în care creează și în care afectează mediul. Pentru ei fiecare detaliu contează. O selecție atent curatoriată de Andreea Sandu și Sergiu Chihaia.

ECOPrimavera 2021 aduce în atenție tineri designeri alături de cei consacrați, având ca element comun ideea de sustenabilitate și ecologie, elemente ce au fost în mod repetat aduse în discuție la Galateca.

Între 18 februarie și 14 martie 2021 la Salonul  ECOPrimavera. Ediția VIII am pregătit cadouri de artă și design altfel, pentru a celebra reînnoirea ce aduce acest sezon.

Ce artiști și designerii expun?

Artă: Ovidiu Toader, Elena Scutaru, Adrian Piorescu, Alexandru Ion, Florin Zhu, Constantin Docan, Marian Nistor , Ștefan Teja, Teodora Baciu, Andrei Bîrsan, Arsenia Brănescu, Alexandru Dăianu, Ștefania Dinescu, Victoria Dinu, Andreea Iordache, Ludovica Mândraș, Mădălina Pantelimon Cristea, Marta Petrică, Nicole Spirea

Design vestimentar: Ana Dobre, Raluca Ungureanu, Kikimra (Alexandru Floarea), Bipolar, NOMW, Octavia Chiru, Arsene, Nico Carp, Medeea, Bumbagr

Design de bijuterie: Andreia Gabriela Popescu, Mihaela Grama, Katerini, Ana Ilie, Luiza Teodorescu, Loredana Cleja

alături de Wooba și cornerul de carte al editurii Seneca.

Vino să celebrezi până pe 14 martie primăvara alături de noi și să descoperi cele mai cool cadouri eco, disponibile și pe neogalateca.ro. Fii cu ochii pe noi pentru a afla ce performance-uri pregătim !