Richard Wayne se află din nou pe simezele timișorene, cu o expoziție menită parcă să reflecte vremurile pe care le trăim. Proiectul ilustrează demersul artistului de a reprezenta vizual dramatismul și intensitatea suferinței umane în stare de criză, redată cu mijloacele minime ale unui telefon mobil.

Autoportretele prezente în expoziția care va fi deschisă de către artistul vizual Camil Mihăiescu, vineri, 4 septembrie, la ora 19, în spațiul Bastion Terezia corp D/Galeria Calpe, ilustrează un studiu pe viu al stării de anxietate în toată profunzimea și vulnerabilitatea ei; un expozeu al fricii în formă pură, realizat printr-un act curajos, în care fotograful este în același timp subiectul și obiectul actului artistic. Expoziția, a cărei curatoare este scriitoarea Adriana Cârcu, este un act artistic ce explorează propria noastre vulnerabilitate, atât pe plan personal, cât și în context social, într-o epocă marcată de o nesiguranță crescândă.

Expoziția de fotografie ANGST este organizată sub egida Centrului Cultural German Timișoara, în parteneriat cu Primăria Municipiului Timișoara și Galeria Calpe, și va putea fi vizitată zilnic, după orarul galeriei, până pe data de 18 septembrie.

Expoziția poate fi vizitată în circuit deschis, respectând regulile de distanțare, iar vernisajul se va desfășura în aer liber, în spațiul din fața galeriei.