Vino în acest weekend la Turda să savurezi o felie de pepene și să pictezi alături de artistul vizual Lucian Muntean!

Expoziția de acuarelă “Pepenele pe Glob”  a artistului Lucian Muntean va fi deschisă în perioada 29 august – 30 septembrie 2020.
La vernisajul expoziției va avea loc un workshop de pictură & sculptură în pepene, sâmbătă, 29 septembrie în intervalul orar 17-20, La Papion, Piața 1 Decembrie 1918, nr. 1, Turda, județul Cluj.

Vă invităm să-i aduceți și pe copii, să-și pună creativitatea în valoare, să sculpteze o felie de pepene sau să picteze în curtea La Papion.

Înscrieri la telefon: 0728 97 98 78

Organizatorii expoziției, Mircea Roșca & Mihaela-Ionela Bobar, au pus afișele prin orașul Turda, au anunțat presa locală și au trimis deja invitațiile 🙂

*

*

Vă invităm la o călătorie imaginară în jurul Pământului alături de artistul vizual Lucian Muntean, savurând o felie de pepene.

Locuri celebre precum Marele Zid Chinezesc, Opera din Sydney, Piramidele din Egipt, Turnurile din Dubai, Poarta Torii din Japonia, Kremlinul din Moscova, Rusia, Colosseum din Roma, Arcul de Triumf, Palatul Parlamentului și Catedrala Mântuirii Neamului din București, Turnul din Pisa sau Turnul Eiffel din Paris, Franța, dar și Cheile Turzii pot fi regăsite în cele 17 acuarele, pictate în 2019-2020. O parte dintre ele au fost expuse în 2019 la București, iar acum ajung la Turda, găzduite de Centrul Raţiu pentru Democraţie.

Ca urmare a pandemiei și a numeroaselor restricții impuse, planurile de vacanță sunt încurcate și nesigure. Încep concediile, dar oare unde putem pleca? Toate acestea pot induce îngrijorări, chiar stresul. Pentru a evita astfel de neplăceri vă propunem această expoziție ca un fel de terapie prin artă și creativitate.

*

Înscrie-te acum la Workshop de pictură la telefon: 0728 97 98 78 și vino sâmbătă, 29 septembrie 2020 în intervalul orar 17-20 La Papion, Piața 1 Decembrie 1918, nr. 1, Turda.

partener media: Modernism.ro

www.LaPapion.ro & www.lucianmuntean.ro