Aceasta este o campanie pe facebook pentru donații pentru spitale.

Este o licitație online, în secția de comentarii de la albumul “art for lives”, orice lucrare care este licitată se cumpără prin donații direct la spital sau la fundația comunitară oradea. Lucrările sunt sub prețul pieței, și sunt donate de artiști pentru acest scop caritabil.
FIECARE LUCRARE SE LICITEAZĂ SEPARAT, licitația durează 3 zile pe o lucrare, campania de licitații durează cât timp încă trebuie donații la spitale. Apar lucrări noi pe parcursul campaniei. Vă rugăm ca în comentariul în care licitați să precizați și data și ora comentariului. Încercați să nu aglomerați comentarile cu remarci legate de lucrări, și vă rugăm să așteptați cele 3 zile de la pornirea licitației pentru o lucrare pentru a finaliza procesul.
(Pe scurt ideea: Donează la spital, câștigă o lucrare de artă) Donațiile se fac ori direct la spitale prin contul RO36BACX0000001189390001 cu beneficiarul Asociaţia “Sprijiniţi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea” Sau prin Fundația Comunitară Oradea, link: https\://fundatiacomunitaraoradea.ro/cum-te-implici.html