Avem plăcerea de a va invita pe online la evenimentul care rulează de la fereastra galeriei Etaj artistrunspace, între orele 20:00 şi 22 – proiectul LOG OUT 2.0.  

Serenadele vizuale de la galeria Etaj au început din data de 23 03 2020 şi vor continua până când vor ieşi oamenii din carntină. Am împărţit evenimentul pe săptămâni, cu un artist în fiecare zi.

Filmuleţul se va putea vedea online sau din blocurile vecine sau din stradă.

Video: https://www.facebook.com/etajartistrunspace/videos/192468392206156/

Event: https://www.facebook.com/events/310882246555342/?event_time_id=310882249888675

Coroană peste pupăză!

Deși toate expozițiile sunt anulate în următoarea perioadă, ETAJ e viu și își arată fața în următoarele zile printr-o serie de proiecții video vizibile din stradă. Italienii cântă la balcoane, românii stau la cozi , arta iese la stradă, ca să nu moară, nu de alta.

În terapie intensivă de ceva vreme, arta românească e mai lovită ca oricând, dar nu moare, e încă aici și-și caută o gură de aer. O gură de aer la propriu! La fereastra care închide spațiul izolării sale, la singura cale de adresare către publicul său, ETAJ iese în stradă și în online cu o serie de proiecții video a unor filme realizate de artiști care au răspuns invitației pentru a participa la acest proiect.

In septembrie 2019, ETAJ anunța prin evenimentul online “Log out”, o serie de intervenții în spațiul public pe care să le realizeze artiștii inițiatori ai ETAJ. Acum, că toată lumea stă prin case, ETAJ se deschide la stradă printr-o serie de proiecții video pe cadrul unei ferestre dinspre str. George Enescu. Proiecțiile vor fi transmise live pe fb, iar evenimentele sunt doar on-line si se adreseaza trecătorilor ocazionali.

Pe zile:

Mă lepăd // Modreanu Mircea

https://www.facebook.com/Modreanu-Mircea-195441571370432/

Un sfânt în viața // Ruxandra Tudoran

https://www.behance.net/ruxandraraileanu

Orașul Câinilor //Maria Bălan

https://www.facebook.com/mariaebalan/

#rien, The Artist s Golden Hand // Mihai Zgondoiu

https://www.instagram.com/z_g_o_n_d_y/?fbclid=IwAR3gbdRVRnuvkwOrw-1PxqqA2DVehm1YJ1Jm662f0fibvPjBEKOBMPanTcE

Winter Tree, Still running // Dumitru Gurjii

https://www.facebook.com/dumitru.gurjii