>> Dedublarea

Un spectacol de Madalina Dan
Interpretare: Carmen Cotofana, Paul Dunca, Florin Flueras, Madalina Dan
Colaj muzical: Puccini, Arvo Part, Cut Copy
Costume: Andrada Chiriac, Mara Grigoriu

marti, 9 martie, ora 19.00, Sala Ronda
<“Dedublarea”, lucrarea mea de licenta, este o auto-reflectie asupra dansului, a felului in care acesta poate fi inteles, accesat si practicat.Mi-am permis sa abordez anumite problematici tabu ale dansului contemporan cu detasare si ironie, am incercat sa vorbesc despre acestea din interiorul discursului coregrafic, plasindu-ma lucid in mijlocul citatului, al cliseelor si al conventiilor, transformind contraexemplul in material de lucru si sursa de inspiratie. Intr-un cuvint «sa il pun sub semnul intrebarii», sa il desacralizez. Rezultatul a fost disimularea si crearea unei alte identitati.> Madalina Dan

Pretul unui bilet pentru acest spectacol este de 10 lei (7 lei cu reducere pentru studenti, elevi, pensionari). Biletele se pot achizitiona de la sediul CNDB inainte de inceperea spectacolului.

Rezervari se pot face la adresa [email protected] fiind valabile doar dupa confirmarea scrisa din partea org ani zatorilor. Nu se pot face rezervari prin e-mail in ziua reprezentatiilor.

>>> Miercurea lejera – idei afirmate performativ

Un concept de Maria Baroncea si Eduard Gabia
Produs de „Feldefel” Production si CNDB

 

miercuri, 10 martie, ora 20.00, Sala Ronda

 

“Miercurea lejera” propune un tip de spectacol in timp real, in care orice elaborare sau prestabilire este exclusa. In “Miercurea lejera” coregrafii vin cu laboratorul lor de preocupari si demersuri intime si il expun in fata celor dispusi sa participe la afirmatii si interogatii libere, lipsite de constringerile si stresul unui spectacol lucrat o perioada pentru a avea premiera intr-o anumita seara. Fiecare miercuri e o premiera destinsa intr-un concentrat de prezent activ, care exista de fiecare data complet altfel. “Miercurea lejera” mizeaza pe forta de improvizatie care devine cu atit mai puternic performativa cu cit e legata de momentul in care dansatorii aleg sa se expuna fara perioade de reflectie, doar cu ce au in cap in acele minute. Prezenta dansatorilor si prezentul lor nemediat devine materialul lejer al fiecarei zile de miercuri.

Pentru propuneri scrieti la adresa de mail: [email protected]

Intrare libera.

Parteneri media: 24 Fun, Liternet, Veioza arte, Port.ro, HotNews, Onlinegallery.ro, Thechronicle.ro, Bucuresti.tonight.eu, Metropotam.ro, WebPr.ro, Hip Mag, Modernism.ro
—————————————————–
Centrul National al Dansului Bucuresti
TNB, B-dul Nicolae Balcescu 2, etaj 3/4 (acces spre Laptaria Enache)
tel: + 40 (21) 312 80 09
www.cndb