Garaj Gallery are plăcerea de a-şi anunţa deschiderea în data de 10 martie 2020 cu un solo show al hair-artistului @Alexandru Munteanu – The bathroom leaves no possibility to deny realities of the body”.

Expozitia gândită de @Alexandru Munteanu prezintă o meditație asupra propriului nostru corp care se dovedește cel mai bun instrument de comunicare. Părul. Părul este analizat pentru a scoate în evidenţă caracteristici sau aspecte ascunse, necunoscute; -felul in care îi modificăm caracteristicile, după cum ne place să comunicăm, modul în care ne vedem, si cine dorim să fim sau unde sa ne aflăm.

Alexandru Munteanu este un tânăr artist emergent, dar si hairstylist in Bucuresti, este fondatorul salonului Contemporan Hair Space, cu experiență de peste 6 ani in domeniul hairstylingului este primul hair artist din Romania, sau chiar din lume, care duce hairstylingul la nivelul urmator, provocându-și privitorii la o analiza mai profundă, dincolo de un spectacol vizual, expunând părul clienților săi: “Părul de pe capul nostru este vizibil pe fotografia și profilul platformele rețelelor de socializare; este ceea ce oamenii văd atunci când mergem pe stradă. Părul spune mai multe despre tine decât crezi. El a fost dintotdeauna unul dintre cele mai puternice simboluri de identitate personală, este o expresie a sinelui, sistem de comunicare, un certificat de identitate (C.I.).”

@Garaj Gallery este un artist-run space care îşi propune să promoveze artişti emergenţi români dar si străini. @Garaj Gallery se va focusa pe un numar restrâns de artişti şi îsi va desfăşura activitatea într-o locaţie fixă (Bd. Lascăr Catargiu, Nr. 3, Sector 1).


Vernisajul expozitiei va avea loc la data de 10 martie 2020 incepand cu ora 19:00. Detaliile evenimentului vor putea fi gasite pe pagina de facebook @Garaj Gallery.

Va asteptam cu drag!

Link catre eveniment:
https://facebook.com/events/s/the-bathroom-leaves-no-possibi/335715920681873/?ti=cl