EXPOZITII – PORTRET DE OBOR
Cunoașteți Oborul? Locuiți sau treceți pe acolo?

Am văzut casele, ruinele, blocurile, câțiva copaci, am fotografiat legumele din cartier, fructele, am mâncat mici, acum bem must și vă invităm să vedeți un Portret al cartierului Obor.      

În expoziția Portret de Obor veți descoperi ce au văzut cei 8 artiști Antistatic, care au explorat cartierul timp de 2 luni. Este despre ce au intuit, ce au auzit, ce au crezut că au auzit, miezul Oborului și periferia lui.

Duminică 6 octombrie, începand cu ora 10:00, lângă Terasa Obor, chiar în miezul Pieței Obor București.

De la ora 13:00 scriitoarea Adina Popescu va citi câteva texte scrise de ea despre zona Obor. În continuare, muzicianul Miron Ghiu va prezenta un colaj sonor al cartierului Obor.

Sâmbăta, 11 octombrie, între 19:00 și 23:00 mutăm expoziția în centrul Bucureștiului, la Noaptea Galeriilor,  în Grădina Eden.

Și de data aceasta, coloana sonoră a Oborului va fi prezentată în intervenția muzicală a invitatului special Miron Ghiu, începând cu ora 20:00.

Intrarea este liberă.  

Pagina Facebook eveniment Obor: https://www.facebook.com/events/436492667212442/

si eveniment NAG (activ de la 6 octombrie) : https://www.facebook.com/events/410670789858869/

 

Portrete de cartier. Proiect al Asociației Antistatic (www.antistaticasociatia.com), în parteneriat cu ATU, co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

 

Partener special si sponsor pentru zona Obor: Veranda Mall

Parteneri: Piata Obor, Administratia pietelor sector 2, Posca

Parteneri media: TANĂNANA, Radio România Cultural, Modernism, Decât O Revistă.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.