Vă invităm joi, 26 septembrie, de la ora 19.00, pe strada Edgar Quinet nr 7, să inaugurăm împreună Cafeneaua Meșteshukar ButiQ – o cafenea cu ibrice din cupru și povești țesute din tainele vechi ale meșteșugului rom și diversitatea designului contemporan. 

Meșteșhukar ButiQ este singurul concept-store din București care a intrat în topul recomandărilor NY Times 2018 și a fost premiat în 2019 la Bienela de Arhitectură, secțiunea design interior.

Cafeneaua MBQ vine ca o completare firească a primului ibric din cupru realizat de meșteșugarul Victor Clopotar, în colaborare cu designerul vienez Nadja Zerunian.

MBQ își propune să readucă în bucătăriile urbane și diminețile pline, aroma cafelei preparată la ibric.

Seara se va deschide alături de barista Cristalenia Șofan, National Ibrik Champion 2017&2018 și va continua pe ritmurile lăutărești ale Corinei Sîrghi acompaniată de contrabasistul Cristian Mircea. Cristiana Bucureci  va îmbracă și dezbrăca pereții magazinului cu o expoziție de colaje manifest. Colajele Cristianei introduc și elaborează o dimensiune futuristă și decorativă prin juxtapuneri atipice de texturi, personaje și obiecte.

Cafeaua va fi preparată în ibric de cupru, pe nisip și se va servi alături de baclavale însiropate.

Vă așteptăm la o cafea servită cu design, ritm și măiestrie!