VERNISAJUL EXPOZIȚIEI DIGITAL SENSITIVITY

24 august / 18:00 / Timișoara

LAPSUS, splaiul Peneș Curcanul, nr. 3-5, etajul 1, studio 23

https://www.facebook.com/events/914372308902352/

Asociația Simultan și LAPSUS deschid sâmbătă la ora 18:00 expoziția Digital Sensitivity organizată în cadrul programului educațional orientat spre copii și tineri Științescu Timișoara. Expoziția conține lucrări și instalații artistice realizate de copii împreună cu artiști și programatori în laboratorul Lapsus. Timp de două luni s-a lucrat cu senzori digitali încercând o reproducere sintetică a celor 5 simțuri umane și o îmbinare a tehnologiei cu arta.

Acest proiect face parte din seria Emergency Entrance, programul cultural al Asociației Simultan în colaborare cu Lapsus în 2019.

Parteneri: Fondul Științescu pentru educație [email protected], Fundația Comunitară Timișoara, PLAN ZERO makerspace, ExperimentariumTM, Centrul Cultural German, Casa Artelor/DJCT

https://emergency.simultan.org/

 Program cultural co-finanțat de AFCN

Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.